“De säger att jag inte är bög”

INVANDRING. RFSL riktar kritik mot Migrationsverket i en ny rapport om hbtq-flyktingar som söker asyl i Sverige. Dom menar att myndigheten har för hårda krav på att man ska kunna bevisa att man är hbtq-person, rapporterar Sveriges Radio.

Bright Boateng från Ghana. Bild: Sveriges Radio

“Man kräver bland annat att personen ska kunna berätta om en inre process som den förväntas gått igenom, vilket såklart är oacceptabelt” säger asylrättsjuristen Aino Gröndahl.

“Många från andra länder är inte är vana att prata om sin sexualitet på det sättet som migrationsverket kräver” säger asylsökande Bright Boateng från Ghana.

-Pettersson undrar varför asylsökande Bright Boateng från Ghana valde just Sverige? Var det verkligen första säkra land på vägen från Ghana?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on ““De säger att jag inte är bög”

 1. Bäst bidrag i världen här. Dessutom kan de snabbt plocka in hela klanen i egenskap av anhöriga. Och ingen kommer någonsin i arbete . . .

  23
 2. Hela Pride och homorörelsen är ju så otroligt sjukt.
  När jag var liten blev jag tillsagd om jag petade mig i näsan.
  Nu delar man ut olika priser i ex. QX galan till vuxna män som slickar varandra i röven.
  Håller ni inte med om att hela grejen blir konstig.
  Årets homo va fan är det ? När intellektuella Jonas Gardell stoppar in drulen i Mumintrollet Marks pastejkök, han som är prisad programledare i olika sammanhang.
  Det som var helt galet förr, kan man vinna pris för nu och tvärtom.
  Vart fan är mänskligheten på väg någonstans ?.

  24
  1
 3. ja Afrika är ett land där man bevisar sin sexuella läggning med att sprida apkoppor eller Hiv ? som man sen tror man kan skrapa av genom att välta en oskuld alltså ett barn !!
  man bör nog vara försiktig med ett land som är fult av safirer och mördarpack det finns ju en orsak till att man påstår sig vara muslimer med konstiga begrep om heder och tak flygningar.. man bör vara väldigt restriktiv när det gäller import av dessa TOYBOYS som importeras massor

  32
  2
  • Ja IQ är ju inte detta “utvecklingsland” bästa, typ de två hanlejonen som hade sex med varandra och de påstod att lejonen måste ha ha sett två män utföra samma sak, jojo, det finns de som tänker eller inte alls?

   När de jagat/haft ihjäl de vita bönderna, vem ska odla maten åt invånarna?
   Finns ju sand och döda träd att koka soppa på, efter att importen ballat ur.

   Tänkte inte på det?

   14
   2
 4. Det är ju populärt att visa upp sina erfarenheter i mobilen/tuben, han kan väl bevisa sina erfarenheter då med en annan man, minst tio ggr. för att få “komma” in i r..hå… et Sverige..
  M-verket kan kolla bevisen och anal-ysera videon, så rätt beslut kan tas?
  “Lysande boaorm” ska ut…

  27
  3
 5. Mindre än 1% av befolkningen är naturligt homosexuella. Resten som påstår att de homosexuella är kulturellt betingade att vara homosexuella.

  27
  7
 6. Bög kan aldrig vara ett asylskäl! Då får dom bara lägga band på sig och träffa sin partner hemma i källaren.

  41
  5
 7. Kom hit och påstå att du är bög då får du stanna. Åk tunnelbana då blir du svensk medborgare.

  51
  2

Kommentera