Det här är vårt…

HISTORIA. Med anledning av dagens händelser vid Eggeby gård på Järvafältet tar jag en gammal repris från bloggen. Rubriken hör vi ofta från kriminella “nya svenskar” i Husby, Akalla, Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Kista med flera platser. Våldsspiralen i Järvaområdet i nordvästra Stockholm är ökänd. Mord, mordförsök och sprängningar är vanligt i Järva och området med 90.000 invånare ”sticker ut” när det gäller skjutningar med dödlig utgång. Polisen räknar dagar utan skjutningar.

Husby, Akalla, Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Kista med flera platser, dessa förorter ligger alla på Järvafältet som varit militärt övningsområde sedan början av 1900-talet. 1970 lämnade militären området och förorterna byggdes, de fick namn efter gårdar som fanns på Järvafältet sedan 100-tals år, kanske tusentals år.

Järvafältens gårdar i början på 1900-talet. Eggeby finns kvar.

Järvafältet har varit bebyggt sedan bronsåldern c:a 1000 före Kristus och det var inte folk från Mellanöstern som bodde där då.

Manöver på Järvafältet 1917

De nya “svenskarna” borde tänka till och uppträda som de gäster de och deras föräldrar är, för det tar ett bra tag att bli svenskar, det folk som bott på Järvafältet i 3000 år. Svenskar förstör nämligen inte det som andra byggt upp och stenkastarkulturen passar bättre i Babbelonien där de hör hemma.

På Järvafälten finns det gått om minnen från våra förfäder, liksom stenkastarna har minnen från sina förfäder i Babbelonien och på andra ställen.

-Pettersson tycker babbarna från Babbelonien ska åka hem och ta hand om sin egen historia…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Det här är vårt…

 1. Varje dag slåss stora grupper invandrare med varann, kastar sten på polisen och bränner bilar och byggnader för att de blir kränkta av olika åsikter de har. En muslimledare sa att nu var det helt upp till regeringen hur det går vidare med korankrisen. En afrikan på Järvafältet var upprörd att inte polisen varit bättre förberedd på att det skulle bli bråk på deras festival. Resultat 52 skadade varav några poliser….🤷‍♀️

  14
 2. Nu är en massa pk-politiker ute och kritiserar att dessa personer fått tillstånd till både festival och motdemonstration. Tänk om dessa korrupta politiker aldrig släppt in dessa afrikaner i vårt land då hade detta kaos aldrig hänt. Snacka om att försöka blanda bort korten och flytta på fokus.

  74
 3. Med tanke på hur vårt land har utvecklats på senare år så männs det inte som att vi behöver en festival för att visa upp afrikansk kultur.

  43
  • #Kjelle

   I stadsdelen där jag bor är det negerfestival mest varenda dag.
   Dessa typer, vandrande tält, unga i gängbildningar, både rena barn och ngt äldre,
   även de utrustade med sneda blickar och ATTITYD.

   FYF. Själv siktar jag på att flytta, utomlands är tyvärr uteslutet, det skulle jag inte p.g.a. ålder och annat inte palla.
   MEN – en vitare omgivning skulle sitta skönare än den man PÅTVINGATS NU. FYF. F.

   60

Kommentera