Jimmie Åkesson har haft rätt sedan 1998, minst…

INVANDRING. Jimmie Åkesson, är född 17 maj 1979 i Skåne. Sedan maj 2005 är han partiledare för Sverigedemokraterna. I intervjun nedan från TV4 Sydost är Jimmie Åkesson 19 år. I Sölvesborg fick SD 38,87% procent av väljarna vid valet 2022.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Jimmie Åkesson har haft rätt sedan 1998, minst…

 1. Fram för allt så hade nog Jimmie Åkesson mer rätt på den tiden än i dag..
  Men, vi ska naturligtvis ändå vara glada och tacksamma för att han finns och trots allt kämpar för oss och vårt fosterland.
  Jag är övertygad att han nog gör vad som står i hans makt och dessutom sitter han ju inte ens med i regeringen!

  19
  1
 2. Kanske passar in dåligt på tråden, men va fan….
  Dagens turbulens runt islam, Sverige och brända sagoböcker, bottnar i helt andra orsaker än yttrandefriheten. Genom att elda koranen stoppas effektivt Sveriges Natointräde. De grupper inom vänstern, med dålig förståelse för innebörden av ordet demokrati, samt ”den store fredsälskande grannen i öster”, jobbar hårt i kulisserna.
  Tyvärr är muslimer inte tillräckligt begåvade för genomskåda detta.
  Utan reaktioner, ingen koranbränning!

  11
 3. Dessvärre har vi begåvats med svaga Statsministrar de senaste mandatperioderna. Kristersson verkar dessutom strået vekare än Löven.
  Lägg till detta en centerledare (själv muslim, vilket det inte finns flera sorter av) som står och förfäktar att Regeringen skall föra dialog med de muslimska samfunden i frågan om yttrandefrihet.
  Vill bara påpeka att företrädarna för de muslimska samfunden är gigantiskt mycket mer insatta i kärnfrågan yttrandefrihet och svensk lagstiftning kring denna, än medelsvenne. Demirok springer en annan agendas ärende när han pratar om dialog. Det som istället krävs är tydligt dekret att svensk lag säger detta och det är det som gäller. Passar inte svensk yttrandefrihet så är det bara att packa och dra.

  16
  • Lellego
   I princip håller jag med om allt, utom att Kristersson skulle vara svagare än Löfven.
   Ingen människa kan cykla och vissla samtidigt, och vara svagare än idioten Löfven!

   12
   1
 4. Värt att notera att SVT-journalisten, som trots allt ställer lite spetsiga frågor till knarklangarna, är Lina Makboul som sedermera blev utfrusen från pkjournalist-Sverige för att hon hade mage att rapportera kritiskt kring meeto-febern. Om SVT hade lite fler av hennes kaliber kanske vi skulle få en mer korrekt bild av Sverige. Hon är inte perfekt men klart över genomsnittet.

  15
 5. Att Jimmie Åkesson har rätt i vad han säger har ju efter hand märkts då andra partier tar efter år efter Åkesson sagt något.
  Det handlar om att våga säga sanningen och inte hymla.
  Den här ledarstilen är alltid hårt kritiserad men garanterat vinnande i längden.
  Sverigedemokraterna kommer i framtiden bli det stora raka partiet som människor kommer inse att dom har rätt.

  50
  2
 6. Visst har (SD) haft rätt hela tiden men det hjälper ju inte om man inte samtidigt slåss för det man har rätt i.

  Nu viker man sig för islamismen

  https://ledarsidorna.se/sa-kapitulerar-regeringen-infor-religiosa-vanforestallningar/

  (SD>20%) är ett stödparti men även sådana bör kunna sätta ner foten.

  (MP 4%) styrde Sverige under 2 hela mandatperioder så visst kan även pyttesmå partier ha inflytande om man vågar.

  Vad säger Johnny Hornbrink (SD)? Han brukar ju förekomma på bloggen så han läser säkert detta. Tänker ni stötta Jomshof som har helt rätt när han kritiserar ISLAM..

  39
  1
  • sala undrar…”Tänker ni stötta Jomshof, som har helt rätt när han kritiserar Islam”.
   Just det, för det är ju inte Rickard Jomshof som är problemet, och som Ivar Arpi skriver, – egentligen borde Ivar Arpi hela inlägg citeras, men det blir för långt, så här återges bara några rader:
   ”Problemet är att vi blir hotade av diktatorer och teokrater, inte att Rickard Jomshof skriver kritiskt om islam. De som kräver hans avgång ställer sig på islamisternas sida. När ska dessa muslimska regimer, som nu ylar om islamofobi, sluta förtrycka och förfölja kristna och andra minoriteter i sina länder? När ska kyrkorna och synagogorna som raserats över hela Mellanöstern och Nordafika byggas upp igen? När ska förföljelsen och förtrycket av alla oliktänkande upphöra?”

   ”Varför är muslimska företrädare i Sverige är så tysta nu? Varför organiseras inte demonstrationer till stöd för Sverige när den muslimska världen tycks enas mot oss? Det hade gjort mycket för att lugna situationen om man gick ut och sade att man visst inte var förtryckta utan kan utöva sin religion i frihet här. Det är ju sanningen. Så varför är det så tyst?”

   ”Nej, problemet är inte att Rickard Jomshof twittrar kritiskt om islam, utan att inte fler tar bladet från munnen. Problemet är inte att en koran bränns, utan reaktionerna på brännandet. Problemet är inte kritik av islam, utan att vi har våldsamma islamister i vårt land, som håller oss alla gisslan med sitt våldshot.”
   https://www.enrakhoger.se/p/det-ar-inte-rickard-jomshof-som-ar

   26
   • Pålsjö, BRA INLÄGG!!! ALLT STÖD TILL RICHARD JOMSHOF (SD). Sanningen är INTE alltid bekväm men måste ändå kunna sägas öppet.
    2026 kommer jag rösta på ISLAM UT UR SVERIGE!

    17
   • S stödjer inte islamisterna för att man vill ha islam, eller villar islam. Samma med Billström. Han gillar knappast islam och har inte kunnat precisera hur Sverige ”berikats” av islam. Ändå gör de detta, går islams ärenden i Sverige. De gör det för maktens skull. På sätt och vis är det mer motbjudande än att man gör det för man tror på vidskepligheterna. Att styra sitt land mot avgrunden för att få eller få behålla makten. Det är inte vackert att se. Hoppas det aldrig glöms.

    12

Kommentera