25 thoughts on “Ryssarna har lyckats erövra en Svensk CV 90

 1. Håkan
  Har du bara hittat en film från Putins propagandastudio idag? Jag tvivlar på att någon orkar titta på lögnerna.

  47
  20
  • Eva M
   Jag förstår att du har svårt att svälja den bittra sanningen, men du får glädjas åt det lilla. Ukraina hade ju faktiskt ett litet antal drönarträffar rapporterade.

   8
   17
   • Håkan
    I väst är vi inte barbarer som ryssarna. Vi låter den ryska civilbefolkningen leva i fred. Putin försöker därför lura i ryssarna att de är trygga hemma i Ryssland.

    För att Putins lögner ska avslöjas så måste tyvärr ryssarna få se att det kan smälla även på deras hemmaplan.

    Om väst skulle vilja så raderas Moskva på en timme! Men för tillfället räcker det med en och annan drönare i luften, i vattnet, eller på land då och då …😁

    Räcker inte det så lär det smälla på riktigt snart… men Putin kan ta hem sina gubbar så blir det fred direkt.

    9
    2
 2. Jag hoppas innerligt att fordonstypen inte utgör en väsentlig del av rikets försvar. Det är infantilt dumt att visa korten i förväg. Väst har skickat massor av det bästa krigsmaterielet till Ukraina som senare har hamnat i ryska händer. Kunskapen om dessa vapen kommer att användas i utbyte mot vapen och nya vapen kommer att konstrueras för att övertrumfa dessa. Efter sanktionerna finns inte heller ekonomiska påtryckningar att ta till.

  21
  25
  • Ryssar är värdelösa träskmänniskor, de kan inte “övertrumfa” nånting som har tillverkats i väst…….

   38
   27
   • Det finns en “kvalitet i kvantitet” som jag tror Stalin sade. Och där övertrumfar Ryssland väst med hästlängder för tillfället.

    22
    49
   • Johan
    Det verkar stämma. De finns en stor kvantitet knäppskallar och lågutbildade fattiga människor i Ryssland som kan låta sig luras av Putins propaganda. Sådana har vi nästan inga här i väst.

    40
    21
   • Det största problemet i västvärlden är att människor med dina förutfattade meningar sitter på höga positioner.
    Hittills i det här kriget har inget västerländskt vapensystem visat sig överlägset de ryska.
    De på förhand upphausade Leopard 2 visar sig ha stora brister, de ryska T90:orna är långt bättre skyddade med deras aktiva pansar Relikt.
    Panzerhaubitz 2000 har t.o.m Ukraina själva sagt stora kvalitativa problem och även om prestandan på papper är hög så är deras gamla sovjetiska modeller mer användbara i fält.

    13
    21
  • Att putteterroristernas plåtfordon flyger i luften behöver du inte länka en x-länk till. Det har vi sett så många gånger förut.

   31
   16
   • Det är ett helt gäng med Ukrainska Pasnarfordon som flyger i luften i denna video, Abrams bla.

    14
    51
   • Imponerande med tanke på att Ukraina inte fått några Abrams än.
    Låter som en typisk puttepropagandavideo med andra ord tovaritsch.

    21
    8
   • Niklas
    Som sagt (ovan kl 12:42) Det finns inte så många här i väst som tror på Putins propaganda (med några undantag…)

    16
    8
 3. Ryssdjävlarna behöver uppdatera sig om hur man konstruerar funktionsriktiga fordon. Den skiten de hittills visat upp, triggar i vissa fall fram ett gapskratt.

  34
  17
  • “Imponerande med tanke på att Ukraina inte fått några Abrams än.
   Låter som en typisk puttepropagandavideo med andra ord tovaritsch.”

   Sant, jag blandar ihop namnen. Det rör sig troligen om 2 T-72, amerikanska MaxxPros och ukrainska Kozak, som flyger i luften.

 4. Nu kanske putteterroristerna lär sig hur man ska konstruera stridsfordon. Endast en av besättningen dödades resten kunde ta sig tillbaka till sina egna linjer antagligen med passagerarna.
  Hade det varit ett puttefordon som fått samma träff hade alla i den dött och den hade exploderat i ett fascinerande eldmoln.

  43
  20

Kommentera