13 thoughts on “Dagens Goda Råd

 1. De har samma rätt som alla andra att framföra åsikter, dock borde de inte hejda trafik och liknande.

  1
  3
 2. Spadet kan man väl hälla i håret på dem dom kan ju bli våta när det regnar också?
  Fast det är att kasta pärlor på Svinpälsar?

  4
  1
 3. Tips: häll inte innehållet på idioterna, då räknas det som ofredande eller misshandel.
  Ställ burken framför dem öppnad, flyttar de på den eller kastar bort den är det egenmäktigt förfarande.

  4
  1
 4. Hmm, jag skulle inte se det som tur om ett gäng klimatmuppar satt fastklistrade på vägen framför mig. Däremot om de skulle bli intagna på sluten psykvård, så skulle det vara tur både för samhället och för dem själva.

  19
 5. Varför inte ta med lite bacon och grisfötter också om man råkar stöta på olämpliga “människor” i pyjamas och burk över huvudet!

  31
  1
 6. O nej!

  Inte skulle jag offra en surströmmingsburk på de där korkskallarna. Och särskilt inte en burk med Oskars! Förra året var det så ont om strömming så vi lyckades bara få tag i ett par burkar. Heliga sakrament, som icke för skända.

  Men, som norrlänning, tar jag gärna med mig dessa unga människor ut på våtmarkerna här i norr. Varför inte nu, i mygg- och knottider.

  Jag anar nämligen att de inte har den blekaste om vad en våtmark är. Men jag tar ut dem, och sen får de hitta hem alldeles själva.

  47
  • Ja,nu var det ju konservöppnaren man inte fick glömma.Korkskruvar har man som bekant till annat gott..( men absolut inte till surströmming )! Till denna delikatess med hårt tunnbröd,mandelpotatis och lök duger bara en kylskåpskall god lageröl…

   23
   2
   • Ät strömmingen, häll spadet i en petflaska. Fördelas därefter jämt över idioterna.
    Världens bästa biologiska vapen!

    30
 7. Biologisk krigföring som drar till sig häradets alla spyflugor, likflugor och måsar. Firrarna äter man upp och spadet kan man ju av misstag spilla, en “olycka” händer så lätt

  27
 8. Ha ha vilket underbart tips, kanske många norrlänningar som blir sura för att man förstör sådana delikatesser på några extrema fascistiska idioter.

  31
 9. Rörande detta så har jag länge funderat över varför polisen inte använder sig av vattenkanoner vid typ “korankravallerna”!?
  Dessa kanoner ska då dock inte vara fyllda med vatten utan grisurin / avföring, skulle vilja se hur många som står kvar och kastar sten när dom blir indränkta med denna stinkande och för muslimer “mer än orena” dynga!?

  43
  2

Kommentera