Hübinette har nazister i hjärnan

RASISM. Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född Sam Dol Lee i Sydkorea, är enligt egna uppgifter lärare, forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade, och Östasien och asiater. Tobias får sin försörjning från skattebetalarna, de vita kvinnor och män han föraktar. Tobias Hübinette har gjort karriär på att se vita rasister och nazister överallt.

Nu har Hübinette upptäckt att Gösta Blixt, medarbetare på Sveriges Radio och SVT, var medlem i Birger Furugårds nazistparti, Svenska nationalsocialistiska partiet, det var någon gång på 1930-talet och Gösta Blixt är borta sedan länge.

Tobias Hübinette, bild på Kalle från SVT.

Om Tobias Hübinette på bloggen…

Gösta Blixt, som var Sveriges Radios och därefter Sveriges Televisions mångårige chef för barn- och ungdomsavdelningen respektive barn- och ungdomsredaktionen som under sin långa och mångsidiga karriär hann med att initiera och arbeta med radiouppläsningar, dramatiseringar och filmatiseringar av allt ifrån ”Teskedsgumman” och ”Vi på Saltkråkan” till ”Pelle Svanslös” och ”Pippi Långström” liksom med sådana legendariska barnprogram som ”Vilse i pannkakan”, ”Drutten och Gena”, ”Beppes godnattstund”, ”Farbror Frippes skafferi”, ”Jalle, Julle och Hjulius”, ”Pojken med guldbyxorna”, ”Fem myror är fler än fyra elefanter” och ”Tårtan” samt ”Julkalendern” fram tills pensioneringen 1977 och som även var den som öppnade public service för den på den tiden så utställda rock- och popmusiken och därmed tilldelades det något vanvördiga epitetet ”Pop-pappa” i dåtidens medier var en gammal nazist.

-Pettersson säger att Tobias Hübinette borde ha fått sina statsbidrag indragna för länge sedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Hübinette har nazister i hjärnan

 1. Om nu svenskar och vita människor är så rasistiska och underlägsna alla andra raser varför överhuvudtaget är du då kvar här i Sverige, jag menar att själv är du ju från Asien och du har ett asiatiskt utseende och vad jag förstått så måste du vara helt överlägsen intellektuellt oss svenska och vem skulle trivas med att vara bland människor som är så underlägsna och outvecklade gentemot ditt egna intellekt jag menar du kan ju aldrig få någon intellektuell stimulans när alla runt omkring dig är idioter. Jag kan bara inte fatta varför du är kvar I Sverige när du istället kan sluta upp med dina egna bröder och systrar i Asien.
  FÖR JAG ANTAR ATT DU ÄR EFTERLÄNGTAD DÄR.
  FÖR HÄR I SVERIGE ÄR DU DET INTE, VARFÖR? JO DU HAR MER ÄN VÄL TALAT OM FÖR OSS SVENSKA ATT DU MER ELLER MINDRE HATAR SVERIGE OCH SVENSKA FOLKET, OM DU TROR ATT DET GÖR ATT SVENSKA FOLKET ÖPPNA SITT HJÄRTA MER FÖR DIG, JA DÅ ÄR DET INTE SVENSKA FOLKET SOM ÄR DOM STÖRSTA IDIOTERNA UTAN DET ÄR DU SOM ÄR DET.

 2. Två funderingar.

  Är det för att det bor så mycket utlänningar i Malmö det behövs så mycket bidrag alla kategorier?

  Om kommunisterna hade fått makten i Tyskland i stället för nazisterna, hade vi varit en del av Sovjetunionen då? Hemska tanke. Vad jag har förstått gick det ingen nöd på Sverige under nazisttiden.

  • Ehh…?
   Vad svamlar du om? Hur skulle kommunister fått makten i Weimar menar du? DDR är ju en direkt följd av Hitlers storhetsvansinne där Stalin passade på att sno åt sig vad han kunde när nazihelvetet brakade ihop.
   Kommunism är skit och nazism också. Fråga danskarna eller norrmännen som fick prova på riktigt.

 3. Hmmm…
  Jag har nämnt det innan och jag påminner.
  Hade den tokstollen varit min adoptivson så hade han blivit struken ur rullorna för länge sedan. Plastpåse över huvudet hade gällt i de fall jag hade varit tvungen att vistas utomhus.
  Pettersson har tidigare skrivit om TH:s eskapader vilket förmanar till eftertanke.
  Hur i helvete kan staten finansiera en stolpskott som TH?

 4. Han har det så otroligt bra. Kommer hit till västerlandet adopterad av välsituerade människor och får åtnjuta hög livskvalité blir sedd och bekräftad. Jag känner personer som har växt upp i white trash miljöer och p g a detta utvecklat mycket dålig självkänsla och även om de är utrustade med läshuvud så har de aldrig kunnat få valuta för sina förståndsgåvor.

  7
  1
 5. De flesta nazister och rasister som finns i Sverige är importerade. Stämmer inte Tobias själv in på beskrivningen som fullblodsrasist, dessutom med uttalad självömkan.

  11
  1
 6. Det är inne bland de vänsterblivna att trakassera människor som inte kan försvara sig:

  “Blixt. P Gösta B. fd redaktionschef. Sollentuna, f i Hällefors, Örebro l. 120628 av folkskollär Hugo B o Anna, f Höök. Akad stud Uppsala 32-37. folkskollärex 41, organistex Gbg 45, anst Sves radio 50, ch barn- o ungdomssekt 56, ch TVs barn- o ungdomsred 61-65, informsekr Sves folkpens riksförb 65-77. utg laro- o låsebocker mm. Gm 41 hushållslär Dagny Källén, dtr t disp Karl K o Frida, f Nilsson.” (Vem är det: Svensk biografisk handbok 1981)

  Det är verkligen fullblodsnazister vi ser på bröllopsfotona: https://digitaltmuseum.se/021016164935/brollop-brudpar-och-brollopsgaster-tvavanings-bostadshus-i-bakgrunden-brudparet https://digitaltmuseum.se/021016164879/brudparet-dagny-kallen-och-gosta-blixt 😎

  Gösta avled 1993-05-08 i Sollentuna.

  Dagny f. Källén avled 1999-02-22 i Sollentuna.

  Lee Sam-dol (Tobias Hübinette) har tappat den historiska kontexten. Från mitten av 1930-talet var Sovjetunionen och Nazityskland de dominerande [onda] krafterna i vårt närområde. Fram till 1939 men även senare så var och är Nazityskland den minst barbariska kraften av de två. Bolsjevikerna orsakade under 74 år av terrorvälde uppemot 50 miljoners människors död. Nazityskland å andra sidan orsakade mellan 11 och 17 miljoner människors död i deras läger främst från 1938 till 1945. Andra världskriget då? Andra världskriget var en följd av Molotov-Ribbentrop-pakten där Stalin och Hitler delade upp Öst- och Centraleuropa mellan sig. Tyskland förlorade allt medan Sovjetunionen gjorde betydande landvinningar. I min värld, om man nu ska tala om grader i helvetet, är Sovjetunionen snäppet värre än Nazityskland. Dels beroende på antalet döda, dels beroende på att de tilläts hålla på i 74 år. Det som värre är att varenda sund människa avskyr nazismen medan kommunismen och dess lillebror socialismen fortfarande omhuldas av människor trots 125 miljoner döda.

  8
  1
  • Nazityskland leder antal slaktade per dag om jag inte minns fel. Hade de fått hållas hade Stalin och Mao troligen fått dela på andra och tredjeplatsen.
   Finns ingen störtre anledning att ha skönhetstävlingar mellan helvetets avföda. Det är samma djävlar i olika kläder bara.

 7. Förutom forskare är han mordbrännare, vandal, hustrumisshandlare och terrorist.
  I ett normalt land skulle han fortfarande varit internerad.

  22
  1
 8. Men vilken slutsats drar egentligen Tobias av att den populärkulturvänlige TV-chefen var nazist? Att populärkultur på TV egentligen är nazistpropaganda? Att SVT hade hemliga koncentrationsläger?

  Vilka slutsatser drar vi då av Tobias brottsförflutna? Att hans avhandlingar egentligen är uppmaning till våld? Att hans forskning egentligen är mordbrand?

  Det skojigaste med Tobias är att han tror att det är något bra att ”den vita rasen” går under. För honom som östasiat, en liten minoritet i Sverige, är det troligen värre än för vita om MENA-mentaliteten vinner terräng i Sverige. Han om någon, han skriver ofta om demografi, borde vara mycket oroad. Som adopterad har han heller inget hemland att åka till. Han sitter i samma båt som ”de vita” han tror är hans stora fiende.

  14
  1
 9. detta är en idiot han är oseriös från början till slutet ??
  en produkt av adobtions center. och den sossdialistisk perversa idén att kinapa barn och sätta i fosterhem!!!!
  ett problem i dag då ifrågasättandet fått vågen att vända?

  8
  1
 10. Sånt spektakel ska inte svenska skattebetalare betala för. Den, som beviljat honom bidrag bör åtalas för grovt slöseri med skattemedel och möjligen också medhjälp till HMF. Vad har Sverige blivit för land? Varför har vi myndigheter med sånt utpräglat skadebeteende mot Sverige, som om de måste plåga alla svenskar. Avveckla de flesta myndigheterna och byt ut generaldirektörerna på de, som ska vara kvar men ändra målbilden till att börja serva svenskar och vara till för Sveriges bästa.

  29
  1
 11. ” I hjärnan”?. Fast det är intressant med gamla nazister och kommunister. Olika tider har olika extrema grupper, intressant vad som gör det.

  6
  2
 12. För det första så är han bara en provokatör, precis som halvdansken.
  Sedan undrar jag hur den vithatande asiaten har det med begåvnings förmågan. 55% av landets befolkning är ingen minoritet, som han påstår. Därtill drar han åsikter till sannolikheter och sannolikheter till sanningar. En riktigt sorglig person.

  27
  1
 13. Är den någon som tror på vad den stollen producerar?
  Aldrig att jag skulle köpa en bok skriven av honom.
  En avskyvärd person.

  49
  1
 14. Varför lever han inte i sitt paradis, som förmodligen är Nordkorea? Det är fan att man
  ska behöva berätta en sak som är självklar, att det inte är ett krav att leva bland den vita rasen, ta och packa dina väskor flytta dit där du trivs, men inte med skattebetalarnas förmåner härifrån, ingen utöver Expo kommer att sörja dig misslyckade dåre!
  Dom är komiska kommunisterna, dom kan inte peka ut ett enda land i världen där kommunister styr, och där det råder välstånd?? Men gnälla över andras går bra!

  49
  1
  • Han är ju adopterad från Sydkorea. Utan tvekan numera ett mycket bra land, men han kan ju knappast flytta tillbaks. Han kan varken språket eller sederna, skulle vara lika lost som vi. Därför extra konstigt att han betraktar Västvärlden som sin fiende. Ok, han kanske blev mobbad som ”guling” som barn, men det är ju Sydkorea som skickade iväg honom. Det är Sydkoera han borde rikta sin bitterhet mot som inte ville ha honom.

   14
   1
   • Ja Sydkorea jämfört med Nordkorea är lätta att skilja åt, I Syd råder välstånd i Nord
    råder det väl tidvis svält.

 15. Enligt mig är den karlen rubbad, kanske skulle han prata med vit man som jobbat hela sitt liv. Kanske skulle prova på själv

  44
  1

Kommentera