Vem/vad ligger bakom Salwan Momikas koranskändningar?

ISLAM. Salwan Momika, är född 23 juni 1986 i Tel Afar, Irak, och en irakisk flykting och islamkritiker. Han kom till Sverige 2017 efter att enligt egen utsago ha varit politiskt aktiv och förföljd i Irak. I april 2021 beviljades Salwan Momika uppehållstillstånd i Sverige i tre år. Hittills har han inte blivit svensk medborgare. Själv hävdar han att han är politisk flykting.

Herr Momika är väldigt noga att den svenska flaggan syns på hans aktioner. Han till och med kysser flaggan.

-Pettersson undrar vad eller vem som ligger bakom Salwan Momika? Han är inte ensam, han har medarbetare med sig.

 • Är det Momikas egen ide att skända koranen?
 • Är det Natomotståndare?
 • Är det någon annan?
 • Får han betalt av någon?
 • Jag vet inte utan spekulerar…

Eftersom han inte, så vitt jag vet, är svensk medborgare borde en normal människa ligga lågt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Vem/vad ligger bakom Salwan Momikas koranskändningar?

 1. Hur har Muuumikan & co försörjt sig i tre år, på bidrag?
  Hur mycket inkomstskatt från eget heltidsarbete har han betalat in?
  ”Bristande vandel” är ju en utav de nya grunderna för utvisning.
  Det är vansinne att släppa 1 miljon muslimer till Sverige och sedan börja destruera deras heliga bok. Vi kommer att få ett inbördeskrig!

 2. Detta är finansierat och organiserat via den makt som har minst intresse av att se Sverige med i Nato. Ingen handling sker av en slump…

 3. Han var väl politiskt aktiv i en iranstödd milis i Irak om jag inte missminner mig. Så hans agerande här är på uppdrag av Iran som är allierad med Moskva och Putte. Allt för att ställa till det för Sverige och vår säkerhet.
  Denne teheranslickar ska skickas tillbaka, samma med den syrier som skulle bränna torahn och Bibeln i Helsingborg. Till Expressen sa han att han inte bränner heliga texter för det gör inte muslimer. MEN på arabiska sa han att han INTE FICK tillstånd att bränna toran och Bibeln utan svensk polis ger bara tillstånd att bränna koraner.

  Så skicka hem alla dessa jävla araber, kurder, afghaner och alla andra jävla muhammedaner för de vill oss inte väl utan endast skada Sverige och det svenska folket.

  17
  2
 4. Vilket land har ett intresse att sabotera Sveriges inträde in i NATO? Just det… Det är det här landets ledning som förmodligen betalar för koranbränningarna. Och dumma svenska polisen ger tillstånd. Och förvaltningsrätten och regeringen prioriterar inte Sveriges säkerhet!

  9
  5
 5. Utlämna Salwan Momika till Irak, han tillför inte Sverige något mer än problem.

  22
  10
 6. Ja! Något lurt är det. Betalt av någon eller några för utnyttja den Svenska yttrandefriheten

  26
  4
 7. När handeln mellan länderna störs ska Sverige svara med indraget bistånd, vi ska
  inte slösa skattemedel på figurer som försöker att ta sig rätten att bestämma över vad vi får göra eller inte, vi lägger oss inte i deras lagar, och det ska inte dom heller göra,
  dessutom är det ett värre brott att bränna ner en Ambasad, det visar på låg intelligens!

  33
 8. Så Irak bränner ner Svenska ambassaden och ställer till med upplopp samt stoppar all handel med Sverige för att en av deras egna medborgare vill bränna en koran i Sverige? – Hade det funnits något ovanför halsen på dem så borde de väl i stället begärt killen utlämnad?

  41
  • Man kan ju ha väldigt olika åsikter om dessa aktioner vilket är helt ok. Oavsett vad som ligger bakom eller vilket syfte som finns så är det ju lätt att konstatera att islam har ingen plats i ett demokratiskt samhälle. Vår ambition att vara inkluderande kommer att bli vår undergång om vi inte vaknar upp och inser vad som pågår.

   43
 9. Säpo skyddar honom så Sverige tar ansvar för honom. Sverige har yttrandefrihet och det utnyttjas av honom helt lagligt.
  Har man sökt asyl för att man haft det besvärligt i sitt tidigare hemland så tar Sverige emot och ger skydd.
  Hur många Svenskar kysser den svenska flaggan? Det hedrar honom.

  19
  7
  • Han strävar nog efter ett uppehållstillstånd. Hotas han i Irak kan inte Migrationsverket lämna ut honom.

   35

Kommentera