Ali Khan-familj vräks

2020 vräktes en familj ur den kriminella Ali Khan-släkten från sin lägenhet i Göteborg. Nu är det dags för ytterligare en familj ur släkten att gå samma öde till mötes.

Efter en tid av nedskräpning, hot och ordningsstörning, vill ett bostadsbolag i Göteborg nu vräka familjen. Hyresnämnden har listat sju punkter som ligger till underlag för vräkningsansökan.

Enligt familjens advokat kan ännu en vräkning skapa ett prejudikat där en hel familj vräks p.g.a. brott enskilda familjemedlemmar begår. Ett förslag som också ligger på Tidöpartiernas bord.

GP

På Wikipedia kan man bl.a. läsa följande om denna kriminella släkt.

Ali Khan-klanen är ett släktbaserat kriminellt nätverk som har rötterna i sydöstra Turkiet. Klanen i Göteborg har kopplats till tystnad vittnen, utpressning, mord och andra våldsdåd. En kartläggning från 2019 visade att nästan samtliga män i klanen fanns i polisens register.

Wikipedia

Hur många i klanen som livnärt sig på hederliga jobb står inte att finna. Att de har rätt till både bidrag och pensioner står dock klart.

Om Ali Khan på Petterssons

11 thoughts on “Ali Khan-familj vräks

 1. ÄNTLIGEN!!!

  Nästa steg är automatiskt indraget medborgarskap och UTVISNING!!!

  Det skulle ge en stark signal till resten av de kriminella utlänningarna. BIDRAGS GODISET ÄR SLUT och NU SKALL DU UT!!!!

  22
 2. Varför inte utvisa hela släkten, om dom så flagrant jävlas med värdlandet så har dom
  inget här att göra. Detta hade sänt klara signaler till liknande familjer om vad som kan hända. Fast det är just det dom drar nytta av, där händer inget, använd Tidö avtalet!

  Likadant borde man göra med grovt kriminella i betydligt större utsträckning!

  46
 3. Så nu får dom ställa till med skit i en annan stadsdel.

  Jag tror att det finns lediga lägenheter i sydöstra Turkiet, för helvete skicka dom dit. Nu!

  81
  2
  • Nej, det är det inte. Däremot anpassat så inte lata eller inkompetenta sossar riskerar avsked. Grova kriminella handlingar medför fortfarande avsked men inte lathet eller inkompetens. Allt för att främja marschen genom institutionerna.

   17
   1
 4. All skit som är importerad ska reklameras till avsändaradressen!
  Svårare än så är inte sanningen!

  77

Kommentera