Koranbrännaren vill sitta i Riksdagen för SD

INRIKES. Salwan Momika flyttade till Sverige 2017. Den 28 juni brände Momika en koran i Stockholm i protest mot islam.

Salwan Momika Bild: Privat

Nu uppger Salwan Momika i en intervju med Aftonbladet att han vill kandidera till riksdagen – som sverigedemokrat.

Jag tillhör partiet och blev medlem för ett år sedan. Jag är stolt över partiet som är det enda som försvarar Sverige och svenska värderingar, säger Momika.

Salwan Momika har tidigare uttryckt sympatier för Sverigedemokraterna, och har i filmer tackat Richard Jomshof, ordförande i justitieutskottet, som försvarat koranbränningen. Men enligt SD:s presschef Oskar Cavalli-Björkman har Momika hittills inte haft några förtroendeuppdrag i partiet, och han vill inte kommentera en enskild medlem.

Att bli medlem är ungefär som att teckna ett abonnemang på Netflix, vilket vem som helst kan göra, säger Cavalli-Björkman.

-Pettersson som inte är medlem i SD, tror inte Momika kan svenska språket och svenska värderingar tillräckligt. Jag föreslår att han åker hem och arbetar för förbättringar i Irak.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Koranbrännaren vill sitta i Riksdagen för SD

 1. Varför tror ni han bränner Koranen? Han vet vad som står i den, “död åt alla otrogna”. Vilka är de otrogna , jo det är vi som bor i vårt land, muslimer hatar oss tack vare Koranen. Ni kan ju se vad som händer i Iran, man tar livet av unga flickor. Vill ni att vi skall ha det så i Sverige, i så fall flytta till dessa länder. Bränn alla Koran.böcker så vi får ett slut på skiten, Tyrone 84

 2. Det stora felet med koranbrännandet, är att man inte ställer några krav!!!

  Det gör alltid vänstern!

  “Jag kommer att hålla på med mina koranbränningar, tills…”

  Nu ekar det tyvärr bara tomt, och rinner sen ut i sanden, och ingen fattar nånting, mer än vänsterns rasistnarrativ!!!

  “Koranbränning, jaha, och…???”

  Nej, man borde ställa krav, på mänskliga rättigheter i muslimska länder, på att det muslimska våldet och övergreppen i vårt land minskar, på ett åsiktsmässigt öppnare och friare land, där mycket mer blir tillåtet!!! O s v. o s v.

  Nu blir det bara en ihålig, separat händelse, tills nästa kommer, o s v.

  Nej, man måste ANKNYTA KORANBRÄNNINGEN, till något man (ursäkta) brinner för, som man vill uppnå!!!

  Då blir koranbränningen mer relevant, och kommer att respekteras överlag!!!

  Men som nu är, uppfattas nog koranbränningen överlag, som endast konstig och främlingsfientlig!!! Och det är ju inte bra, när det egentligen gäller så mycket!!!

  Men DET ÄR DET SOM DET ÄR VIKTIGT ATT MAN DÅ FÅR FRAM OCKSÅ, precis som vänstern brukar göra vid sina protester! De protesterar inte bara, utan för fram ett budskap! DET BORDE HÖGERN GÖRA OCKSÅ, FRAMFÖRALLT I SINA KORANBRÄNNARPROTESTER!!!

  13
  4
  • Jag, och vi, vet var vi står i denna fråga, OCH VARFÖR, MEN DET GÖR INTE DEN NAIVA ALLMÄNHETEN!!!

   DEN MÅSTE UPPLYSAS, ENGAGERAS OCH FÅS MED, FÖR DET HELA, ISTÄLLET, SOM SÅ OFTA IDAG, EMOT!!!

   7
   2
   • Man kunde också bränna lagböcker framför domstolar, I protest mot yttrandefrihetens begränsningar, och alltför låga straff av våldsbrottslingar!!!

    DET VORE NÅT ATT FUNDERA ÖVER DET, FÖR DE SOM VILL PROTESTERA MOT SAMHÄLLET SOM DET ÄR IDAG, GENOM ATT BRÄNNA BÖCKER!!!

    5
    3
   • Och “bhagavad gita” och “Maos lilla röda”, framför dessa två representerade ambassader, FÖR VÄRLDSMILJÖNS SKULL!!!

    3
    2
   • JA, BARA FANTASIN SÄTTER GRÄNSER FÖR BRÄNNANDETS PROTESTKONST!!!

    1
    2
 3. Det finns många infiltratörer på höga och låga nivåer utskickade i syfte att destabilisera landet internt och externt.

  15
 4. Han är nu en mycket hatad, hotad och jagad man inom de stora och starka islamistkretsar som bor och huserar i Sverige, och de får välvillig hjälp av Sveriges statstelevision som publicerar hans fullständiga namn, ålder, bild och bostadsort.

  Krönikören Birgitta Sparf skriver:
  ”Likaså publicerar SVT bilder på hans Twitterkonto och delar av hans twitterhistorik. När mannen själv inte vill prata med SVT sänder de ut ett reporterteam till mannens bostad i en mindre ort utanför Södertälje och frågar ut hans grannar om de sett mannen på sistone. Vilket de inte har. Rena rama klappjakten från SVT, med andra ord.

  SVT:s publiceringsbeslut är minst sagt uppseendeväckande. Detaljrikedomen och ambitionerna är imponerande. SVT, som vanligtvis är mycket restriktiva med namnpubliceringar, har här släppt på samtliga spärrar och berättar absolut allt de vet om en person som begått en laglig handling med polisiärt tillstånd.

  Däremot skulle SVT aldrig publicera personuppgifter och samma detaljrika levnadshistoria rörande någon som aktivt deltog i de våldsamma koranupploppen under påsken 2022, då målet var att döda poliser och runt 300 poliser skadades och egendomsförstörelse för miljarder blev resultatet. Dessa livsfarliga våldsverkares integritet skyddas noga och strikt av SVT.”
  https://detgodasamhallet.com/2023/07/05/birgitta-sparf-nar-bade-regering-och-statstelevision-stodjer-islamiseringen-av-sverige/#more-74661

  34
 5. Vem vill inte sitta i riksdagen med ca 70 000 i månadslön, ledig hela sommaren och en massa andra “fringisar”. Förmåner i stil med invandrares villkor!

  44
  1
 6. Koranbrännare eller inte, han skall inte bli någon riksdagsman för SD, vårt land har inget behov av riksdagsmän från Irak eller andra länder från Menaområdet. Han bör omgående åka hem till sitt hemland och stanna där.

  61
  2
 7. Man måste väl till och börja med vara Svensk medborgare för att sitta i riksdagen.

  53
  1
  • Japp, det är därför det sitter en massa kurder, iranier, irakier, turkar, somalier och några svenskar i Riksdagen.

   37

Kommentera