Patriot är en person som älskar sitt land

INRIKES. En patriot, fosterlandsvän, är en person, som älskar sitt land och ivrigt främjar dess intressen med underordnande av sina egna. I de politiska striderna har inte sällan ett parti tillägnat sig namnet patrioter, därmed antydande sig såsom det egentligen fosterländska.

Enligt svenska akademins ordlista, Patriot: person som älskar sitt land och är beredd att osjälviskt arbeta för dess väl­gång.

-Pettersson säger att Magdalena “Argare” Andersson knappast arbetar osjälviskt. Hon arbetar för partiet och sig själv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Patriot är en person som älskar sitt land

 1. Sossarnas anställda kreativa hjärnor hittar på det som partiets medlemmar behöver säga för att vinna tillbaka röster.
  Vi som sett sossar vid makten vet hur det blir!

  28
 2. Hon är en nationalistisk socialist, med andra ord en riktig nationalsocialist.

  25
  1
 3. Innerst inne är alla etniska Svenskar socialdemokrater.
  DET kommer att visa sig framöver .

  6
  14
 4. Arga Andersson (s) ser sig som svensk patriot

  Det tycker INTE jag

  Skitpratets tid hos (S)

  40
 5. Jag säger det igen. Varför ska vi svenskar tvingas samarbeta med muslimgalningar från Mellanöstern och Afrika när socialdemokraterna inte kan samarbeta med sina egna landsmän?? Tvångströja till alla som röstar på Sossarna.

  52
 6. Hon är möjligen patriot för Hamas, PKK och muslimska brödraskapet. Patriot för svenska folket har inte sozzarna varit sedan Palme blev statsminister.

  46
 7. Att Anderssonskan är så pass misogyn var för mig en nyhet. 😉

  Ordet patriot kommer via franskan (patriote) som i sin tur härstammar från [sen]latinet (patriota) från grekiskan och som betyder inföding, landsman. Som i sin tur är en avledning av “som tillhör eller härstammar från fadern eller (för)fäderna”.

  Nu när feministan (mansförnekerskan) tagit ett manligt ord i munnen lär hon flossa och skölja munnen resten av kvällen. ;.)

  35
  • Att vara rasist, är att vara patriot, och det är hon inte det minsta alls! HON ÄR LANDSFÖRRÄDARE, SÅ DET SKRIKER OM DET!!!

   24
   1

Kommentera