8 thoughts on “Arga Andersson är en oärlig idiot

 1. Vänsterns ideologi är “har inte jag det bra, skall ingen annan ha det bättre”.
  Vänstern brukar ofta beskriva högern som de onda och egoistiska, så vad sossar och annan vänster menar med medmänsklig och rättvis politik måste vara länder typ Sovjet, Kuba och liknande länder.

  16
  • Vänsterns ideologi: “Har inte jag det bra, ska ingen annan ha det heller!”

   Eller snarare:

   “Har inte alla det bra, ska inte en enda ha det heller!”

   Att alla har det bra, översätts då med, att ALLA HAR DET TOTALT JÄMLIKT!

 2. Bara 19,0 procent hade röstat på Magdalena Anderssons systerparti, de danska Socialdemokraterna, om det hade varit val i Danmark idag, visar en ny undersökning.
  https://nyheder.tv2.dk/politik/2023-05-25-socialdemokratiet-styrtbloeder-i-ny-maaling

  Enligt Utrikespolitiska institutets landguide (Ui.se), så består befolkningen i Danmark till 90 % av etniska danskar och ca 8 % är invandrare.

  Jämför med hur det ser ut här i Sverige, tidigare i år kunde man i Petterssons blogg läsa att 26,9 procent har utländsk bakgrund:
  https://petterssonsblogg.se/2023/04/14/tva-och-en-halv-miljon-invandrare-loste-inte-problemet/

  16
 3. Jag fick i princip kornmjölsgröt varje morgon och när man kom hem från skolan hade mor stekt upp den överblivna gröten i pannkakspannan.
  Skolan sköttes och inga problem att orka med fritiden som för det mesta bedrevs ute med olika påhittade aktiviteter.

  21
 4. Min Mor var hemmafru och vi hade bara Fars lön att leva på.Aldrig att saknades det mat på bordet.Mor trollade med hushållspengarna och aldrig att hon skulle ha slängt matrester.Dom uppenbarade sig igen i form av pytt i panna eller någon god gratäng i ugnen.Gröt som blev över gjorde hon gott matbröd av.Stek blev det ibland på Söndagar.Med planering och framförhållning så går det oftast ihop trots knappa resurser….

  32
  1
 5. Jag är uppvuxen under kriget i en familj utan ekonomiska problem. Min pappa blev inte ens inkallad på grund av en kronisk benskada. Men vi åt havregrynsgröt nästan varje dag; stundom i stället mannagrynsgröt med hallonsylt. Det var gott.

  När jag blev äldre och skulle ut på olika idrottsaktiviteter som krävde matrast så skickade mamma med mannagrynsgröt i en plåtburk. Jag var inte ensam om en sådan godburk. Nu får det anstå till julafton med önskemandel.

  Nu som pensionär så äter jag och min hustru också gröt. Nu slår vi på stort och tar oftast mannagrynsgröt med hallonsylt. Därför att det är gott och jag hoppas nyttigt.

  Vår dotter vet jag äter havregrynsgröt varje morgon innan avfärd till jobbet. Därför att det är tydligen snabbt att tillreda i mikron och givetvis för att hon tycker att det är gott.

  Kära debattörer. Förakta inte gröt i olika former.

  31
  • ”Förakta inte gröt i olika former”, skriver turimm.
   Själv fick jag som barn ofta kornmjölsgröt med lingon, det var jättegott tyckte jag och tycker fortfarande.
   Hemsidan ”Svenska recept” skriver: ”förr var kornet vårt vanligaste sädesslag, och troligtvis var kornmjölsgröten den vanligaste sorten under vikingatiden, idag används kornet mer som djurfoder, vilket är synd då det har väldigt goda egenskaper och är väldigt näringsrikt och nyttigt.”
   https://svenskarecept.se/kornmjolsgrot/

   13

Kommentera