SD är inte portade i Israel

UTRIKES. Per Strängberg är S-politiker som var pressekreterare hos finansministern och inrikesministern 2019-2022. David Baas är reporter på Expressen som gjort karriär på att hata Sverigedemokraterna. Båda herrarna verkar ha glömt bort att den socialdemokratiske tidigare utrikesministern Margot Wallström var portad i Israel och att USA:s tidigare president Barack Obama två gånger fick skicka ett särskilt sändebud mot antisemitism till det socialdemokratiska skyltfönstret Malmö för att ställa kritiska frågor om judehat i Malmö till Ilmar Reepalu (S).

Här marscherar Ilmar Reepalu (S) då kommunalråd i Malmö med S och SSU samt araber i Malmö.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “SD är inte portade i Israel

 1. Mitt i pricken Pettersson, synd bara att väljarnas minne är så förbaskat kort, men hade det varit SD som hade skanderat i Malmö, då hade blivit ett jädrans liv av hela PK Sverige.

  10
  1
 2. Näst Sverige, är Israel det mesta sekulära PK-landet, idag!

  Det är lika fördärvat, om inte mer än väst! Finns ingen äkta judendom som styr där!

  Tänk bara hur stort PRIDE är där, och alla klubbar i Tel Aviv!

  Så sanningen, är helt förvridna där! Det är bara för att västjudarna styr över orientaljudarna, som är mer konservativa! Ungefär som i våran sossestat!

  4
  3
  • Det största nazister i Sverige är sossialdemokrat och det är en kvarleva från ww2 och som ihärdigt drivs av Margot med fler med en ganska dålig färg hållnlg där fasade flagnar ständigt. Man kan inte byta ståndpunkt bara för man sattsat fel och investerat i den förlorande parten.

 3. Israel har bekymra med nazister ! Och problemet är ju att Putin och andra mentala förmågor har dina egna idéer av vad nazaar är .. sanningen är ju den att det är Tyskland och en muslimsk mulla som bör det totala ansvaret för det jävulskap man spred till vissa mindre religiösa samfund!

  Dom som hamnade i skottlinjen före judarna var väl ammis.

  1
  4

Kommentera