Rikspolischefens ledning för oss ner i avgrunden

POLISEN. Rikspolischef Anders Thornberg bör göra om och göra rätt, skriver polisinspektören och förundersökningsledaren Dan Holmberg på Aftonbladets debattsida. Han menar att polisen inte kan lösa samhällsproblemen beror på den dysfunktionella ledningen som varken tar ansvar eller lyssnar på de anställda.

”Den typen av ledarskap skickar oss över stupet på väg ner till avgrunden.”

Holmberg riktar även kritik mot digitaliseringen av polisens verksamhet. Det är ett ”katastrofalt beslut” som innebär att polisen går miste om hjälp från medborgarna samtidigt som medborgarna stängs ute, skriver han.

-Pettersson säger att Sverigedemokraterna länge velat byta ut rikspolischefen och polisledningen och sagt att rikspolischef Anders Thornberg har förbrukat all form av förtroendekapital. Polisen under hans ledning är ett totalt fiasko från början till slut men har ännu inte fått med sig de övriga Tidöpartierna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Rikspolischefens ledning för oss ner i avgrunden

 1. Dan Eliassons queerifiering enligt xxx agenda krossade polisens makt över de kriminella.
  Ett steg i att utrota den svenska vita homogena nationen. Samma aktivism sker i alla maktens korridorer, aktivisterna gör allt från att stryka ett ord i en mening till att lägga ned en hel verksamhet.

  Bara för att vissa har hittat på att viljan att bevara en vit homogen nation är samma som nazism. Deras flin sträcker sig ända upp till örsnibben!

 2. Polisens arbete är inte samhällsproblemen
  Polisens arbete är att jaga och bötfälla.

  • En gång i tiden var polisens slogan; Skydda, hjälpa och ställa tillrätta.

   4
   1
 3. Det är synnerligen konstigt att man inte har avskedat hela polis ledningen ? Det är ju helt klart att detta lustmord på Löving så borde reaktionerna vara ganska stark! Men det man notera är någon form av tigande och försök att förflytta intresset på något korkat som absolut inte tillför något som torskfiskar eller fyll spärr på E4?

  14
 4. Det brinner i knutarna!

  Får de inte ordning på polisen snart, är den körd, då tar klanerna över istället, som “ordningsmakt”!

  15
 5. Ska något förbättras under de närmaste åren, ska det till en utrensad sosseaktivist om dagen.
  Kristersson: Sätt fart nu, din end chans att bli omvald!

  38
 6. Alla brott läggs på hög pga gängkriminaliteten . En naturlig utveckling av den Socialdemokratiska kriminalpolitiken.
  Tack Tröga Morgan och Arga Andersson för att vi raserat vår trygghet.

  55
  1
 7. Han är så klart sozzifierad ner i minsta cell. Han och alla andra sozzepolitruker i rättsväsendet måste bytas ut omgående. Låt kvastarna vina!

  56
  1
 8. Svenska folket har röstat på Reinfeld och Löfven. I första hand är det dessa två som bär skulden för samhällshaveriet. I andra hand de väljare som valde dessa idioter. Kanske i tredje hand polisledningen.
  Det som finns kvar att göra är att kalla in militären och skriva om lagen så att de får verka när det är inbördeskrig som det är nu.
  Heja Åkesson. Den enda som kan lösa samhällshaveriet är du.

  63
  • Aktivismen tar över vårt samhälle allt mer. Sveriges bästa är för länge sedan bortglömt. Nu handlar allt bara om att motarbeta SD. Vägskyltarna vi passerar visar ett stadigt sjunkande avstånd till avgrunden.

   36
  • Jimmie Åkesson? Som inte ens kan backa upp sina riksdagskvinnor. Utan ber dom fara åt helvete ut ur riksdagen. Där tror jag SD förlorade många väljare.

   21
   6
 9. Rikspolischefen säger sig ej ha en aning om orsaken till den skenande ökningen av kriminaliteten, som tog rejäl fart samtidigt som den skenande ökningen av asylinvandringen…

  68
  1
 10. Hoppas att Putin kommer och styr upp landet Sverige.
  Allt rasar och transvestiterna läser sagor för små barn och att föräldrarna tillåter det.
  Tvi vale.

  28
  17
  • Då j… lar kommer du att få känna på diktatorstyrning.
   Hur kan man va så otroligt dum att man tror att vår tids Hitler skulle göra något bra med ett land han erövrat? Förtryck, utrensningar och deportationer är vad du skulle få uppleva om det osannolika skulle inträffa, vilket snarare skulle få till följd ett storskaligt krig med all västländer.
   Korkad önskning.

   18
   9
   • Förtryck har vi redan i Sverige mot den svenska etniska befolkningen.
    Utrensningar har vi redan i Sverige med skjutningar, bomber som är oerhört grova, vi har även utrensningar i arbetslivet m.m.
    Deportation er har vi också där arbetsförmedlingen kan tvinga folk att flytta.
    Så jag tror att det skulle bli bra med ett Putin styre.
    Vi skulle iallafall slippa skamlösa vinhoror och fröken snusk m.fl.

    18
    9
 11. Vem är förvånad?
  Sverige skall förstöras
  FOLKUTBYTET rullar på
  Ny pass delas ut till allah även kriminella

  NÄR TAR REGERINGEN I TU MED PROBLEMEN SKAPADE AV ALLIANSEN OCH (S+MP)??

  54

Kommentera