Invandring från Mellanöstern

INVANDRING. De senaste decenniernas mångkulturella experimentet har skapat ett oerhört lidande och otrygghet för svenskarna. Det går inte att föra en politik som går ut på att ta hit ett obegränsat antal människor från avlägsna delar av världen. Tar du hit mellanöstern blir Sverige som mellanöstern, skriver Jimmie Åkesson.

Tack vare Sverigedemokraterna stoppas nu det mångkulturella experimentet. Invandringen ska sänkas kraftigt och kraven på de som redan kommit hit ska höjas.

-Jag tycker det går åt rätt håll men tar lång tid.

Carl von Linné (1707–1778) är en av Sverige mest berömda personer genom tiderna. Linné skapade system för att klassificera och namnge naturen, och grunden i hans system används än i dag i hela den vetenskapliga världen. ”Gud skapade och Linné ordnade” har blivit ett talesätt.

Att Gud skapade världen kan jag inte gå i god för, men att Linné skapade lite ordning är utan tvekan sant.

Naturen är ett myller av djur och växter. Genom att använda Carl von Linnés system för indelning, kan vi se hur djur och växter är släkt med varandra. Linné gav djur och växter latinska namn så att vetenskapsmän och människor vet vilka djur man pratar om – oavsett språk.

Idag beskylls Carl von Linné för att vara rasist vilket naturligtvis är sant, alla människor var rasister på 1700-talet. Genom sitt världsberömda verk Systema Naturae spred Linné uppfattningen att det är skillnad på människor och människor.

-Pettersson kan bara konstatera att rektorn, professorn och vetenskapsmannen Carl von Linné hade helt rätt. Det är skillnad på folk och folk. Ta hit 100.000 thailändare och de skaffar sig jobb, ta hit 100.000 muslimer och de kräver egna regler, bidrag och bostad. Det är visserligen att generalisera men helt klart är det skillnad på folk och folk.

De vänsterblivnas hjälte. George Floyd, yrkeskriminell. Journalisten Stefan Åsberg sa i SVT Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…!!!

Det finns exempelvis folk som påstår att den multikriminelle Georg Floyd som dödades av polisen i Minneapolis, USA den 25 maj 2020 under pågående brottslighet är lika mycket värd som alla de oskyldiga som mördas i vårt samhälle regelbundet.

Nåväl, värst kanske de vänsterblivna rörelserna Black lives matter och Afa/Antifa är. De ägnar sig åt våld och historierevisionism utan att nämna de svartas del i slavhandeln eller kommunismens massmördande i historien och glömmer att miljoner kristna européer och tusentals svenskar var slavar i Afrika och Mellanöstern.

Jag undrar om inte 1700-talets uppfattning om att negern bara till hälften är människa och resten apa kommer verkligheten ganska nära, den uppfattningen verkar passa rätt bra in på många andra också.

Det finns en anledning till att det ser ut som det gör i Afrika, Mellanöstern och i socialistiska länder. Det är skillnad på folk och folk eller vad tycker ni, hade Linné rätt?

Black lives matter Fuck the police i Stockholm.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Invandring från Mellanöstern

 1. Beträffande invandring och statistik.
  SCB:s redovisning innebär numera att barn till alla utrikesfödda som föds i Sverige, jämställs med svenskättade som har två inrikesfödda föräldrar. Vilket i SCB:s statistik medför att barn till Afrikanska och Mellanöstern-familjer, redovisas som lika svenska som ”pursvenskar”.
  Samtidigt tar Migrationsverkets hemsida bort information gällande all statistik före 2018, inklusive redovisning av förlängda uppehållstillstånd och översiktstabeller.
  Journalisten Gunnar Sandelin, väl insatt om invandringens konsekvenser, undrar om myndigheterna samverkar för att vi ska glömma det Sverige som en gång var, och tvinga oss att bli historielösa och kapitulera inför mångkulturen.
  https://detgodasamhallet.com/2023/05/02/gunnar-sandelin-nar-blir-svenskarna-i-minoritet/#more-70922

  • SCB har i alla år ägnat sig åt att dölja massimmigrationen. Statistiken är det nog inget fel på men prognoserna är ett skämt och som sagt, om man delar in befolkningen på ett vilseledande sätt så blir det fel fast det är rätt uträknat.

 2. Vänstern jobbar inte, men det gäller inte extremisterna i vänsterextrema EXPO som
  jobbar frenetiskt för att få Systembolaget att inte låta SWEBBTV ge ut ett lådvin med
  deras logga, men där har Expo förmodligen bitit sig i tummen. Bra systembolaget, själv
  är jag inte förtjust i vin, men fan vet om jag rent av ska köpa mig en låda bara för att håna
  demokratiföraktarna på Expo!

 3. Ni måste förstå att Sd är oerhört motarbetade bakom kulisserna. Mobbning och trakasserier när sd-personal möter aktivister. Aktivisterna i riksdagen samarbetar med media som självklart hjälper till.
  Alla som satte sitt hopp till Sd valet 22 måste ha tålamod. Tänk själv, Sveriges samhällsutveckling är som ett tankerfartyg, sverigehatare har lagt dess kurs i 50 år. Byta färdväg på det monstret tar tid. Jämför med det tålamod sverigehatare har haft i 50 år, ska du inte kunna vänt ens i några månader utan att börja gnälla?
  Arbeta aktivt för att ge Sd fler röster och rösta envist för Sd i alla val. Tänk att en sådan här katastrofkurs vi går på nu vänds inte på ett eller fyra år utan se 10 år framåt. Vilket samhälle vill du skapa? Vilket samhälle ska våra barn ta över?

  Snabba förändringar är sällan bestående, de är lätta att korrigera, långsamma säkra val och noggrant planerade tag i rätt riktning sätter en stadig kurs. Se hur sd har arbetat sedan de kom in i riksdagen, nu hör vi sd-retorik tom från sossarna… det är stort. Snacka om tålamod och envist arbete. SD har redan vänt skutan, att gammelmedia tjuter i högan sky är en fin signal på det!
  Säger JÅ att sd är redo för statsministerposten i nästa val så ska du som gillar Sverige se fram mot det, inte gnälla. Det är Sd som i grunden förändrat riksdagen.

  13
  • Det har dom varit i minst 25 år, men problemet för dom som kört med mobbing, är att
   SD idag inte bara har J. Åkesson som talesperson utan dom har fått in ett antal personer
   till som mobbarna inte kan sätta sig på.

 4. Är hon på väg att klättra upp i trädet och hämta en banan? Nej det växer inga bananer i Sverige. Hon hånar dem som ser till att vi svenskar inte blir utsatta för brott. Hon kanske skulle förflytta sig till något land där det växer bananer.

  13
 5. men att kalla detta experiment för folkutbyte är nazism
  (hur nu det förhåller sig).
  Ledsen Jimmi, du kan inte lösa någonting när du inte inser problemet.
  Du är precis som alla andra politiker. Tal utan handling, helt enkelt.

  4
  5
 6. Löfvens “begåvningsreserv” och “kompetensregn” av (blivande) läkare, advokater och ingenjörer visar upp sig !

  22
 7. Och där springer den, likt en apa, runt och försöker piska upp stämningen.
  >>> och Polisen står still (!) UTAN att agera.
  Undrar hur tankarna går inuti huvudet på dem.
  – I många andra länder hade primaten allaredan legat på marken – orörlig.

  22
  2
 8. Linné trodde att svalorna övervintrade på sjöbotten, vetenskapen går framåt numera vet man att de flyger söderut.
  Och “rasist”, nazist, kommunist, fascist, höger, vänster och extremist, väldigt mycket snack om sådana etiketter nuförtiden.
  Det man behöver är ett jobb, mat och tak över huvudet.

  4
  19
  • Roger P:s länk här ovanför var upplysande om hur det går till även i Norge. Länken går till “Human Rights Service“, som arbetar med dokumentation, information och analys av invandring/integration, och de skriver att en ensamstående somalisk 5-barns mamma kan få 950 000 norska kronor om året i socialbidrag, (motsv. 918 000 svenska kr.):
   “Det handlar om identitetsbedrägerier, fiktiva asylansökningar, missbruk av barn för uppehållstillstånd, knep med antalet barn och deras identitet, lögner om civilstånd, samt knep och förväxlingar med adresser, allt för att få tillgång till fler förmåner och bidrag.“

 9. Jimmie Åkesson har fullkomligt rätt i det han säger. Han är dessutom partiledare för (SD 20%) och samarbetspartner till dagens regering.

  TROTS DETTA ÄR DET DE GODA, NAIVA OCH SKENHELIGA I (L 4%) SOM STYR SVERIGE!
  FÖR DEM ÄR DET VIKTIGARE ATT UPPFATTAS SOM GODHJÄRTAD SÅ FOLKUTBYTET KAN FORTSÄTTA. SVERIGE SKITER MAN I!

  46
  2
  • Sala, jag tror inte att L styr mer än för sina fyra procent. Har du läst Tidöavtalet så ser du att SD fått bra genomslag för sina 20 procent.

   Om du trodde att politiken skulle ändras och få genomslag på ett halvår är du lika korkad som de politiker du kritiserar.

   3
   3
 10. Det är ju just det vänstern ej kan få ordning på i sågspånsbehållaren, dom vill inte själva
  jobba, vi ska ta in okontrollerat med människor från Menaländer, men vem som ska producera mat, bostäder och allt vad som behövs, det har dom ingen lösning på?

  Alla som inte vill att Sverige ska fyllas upp med fler arbetsovilliga är Rasister enligt vänstern.men beteckningen hjärndöda skitstövlar är där ingen som kan ta ifrån vänstern!

  50
 11. Tycker hon ser hysterisk ut. Men nåväl! En sak jag inte förstå mig på, det här med AFA folk och vänster överlag. De vill inte jobba. Men hur har de tänkt få sina pengar? Om alla skulle gå omkring som hon på filmen skulle det ju snart inte finnas några pengar. Angående de där BLM. Jag tar inte så stor notis om de där människorna.
  Har för mig att de höll väl på med henne, minns inte namnet. Men hon hade ju något för hemlösa i Stockholm. Årets Stockholmare blev hon. Blev rasist och nazismen inblandning där. Så gör man en god gärning. Rasist. Om det är mot vita förstås

  36
  • AFA folk och vänster har ju och har alltid haft som grundidé att ta från “dom rika” och ge till dom som inte vill. Och fyll gärna på med fler som inte vill.

   13

Kommentera