Skandal i Skellefteå

För tio månader sedan utsattes 9-åriga Luna för ett brutalt våldsdåd som gav henne oåterkalleliga hjärnskador. För hennes familj är nu varje dag en kamp för att orka fortsätta – och få tillräckligt stöd från hemkommunen.

Bild på den invandrade “våldtäckaren” nedan.

Enligt LÄNK har Etiopierna ett genomsnittligt IQ på 68, dvs hälften av Etiopierna har lägre IQ lägre än 68.

11 thoughts on “Skandal i Skellefteå

 1. Aktivisterna som hatar Sverige tycker den här historien är bra! Det måste de tyck för annars skulle de inte arbeta så aktivt med att förstöra Sverige.
  Så när du har en aktivist framför dig som uttrycker sig barmhärtigt om utanförskapsområden så ska du uppfatta den som en sovjetisk kommunist som vill sätta dig i arbetsläger. Till kraftfull fysisk attack alltså!
  Men gud vad dumt, tänker du. Nej inte alls, aktivisterna ser dig som gillar Sverige som en nazist. de har även teorier och retorik för det. Så, lika för lika!
  De säger att de som vill ha Sverige kvar resonerar som nazister på 1930-talet. Vad än du säger om att Sverige är bra och Sverige ska genomsyras av svenskar och svensk kultur så har de en retorik som pekar ut det som nazistiskt. “så sa nazisterna under tysklands 1930 och 40-tal” och sedan tystnar många.
  Men om du tänker att det är en sovjetisk kommunist framför dig är det bara att slåss för ditt liv. Den vill att du utrotas!

  23
 2. Sverige, landet där kriminella får skyddade personuppgifter och skyddade av staten medan medborgarna får klara sig själva.

  44
 3. Detta fallet och fallet i Vetlanda har berört mig hårt, är nog i princip att jag tänker på dessa flickor varje dag. Lilla Luna! Visste redan i början att det skulle bli problem för föräldrarna för denna lilla flicka.Monstret skyddas nog någonstans, men hon är märkt för resten av sitt liv. Föräldrar som får kämpa så länge hon lever, är nog inte vad dom hade tänkt om hennes framtid.
  Fy fan.

  40
 4. Låt hjälpen kosta dubbelt vad den inavlade afrikanen som gjorde dådet kostar samhället. Jävla vänsteridioter som låter pengar flöda fritt till kriminella, medan brottsoffer får en spottstyver eller inget alls.
  Nolltolerans mot utländska kriminella. Släng ut dom jävlarna.

  47
 5. Lilla fina Luna och hennes föräldrar måste få all hjälp dom behöver.Dom ska inte behöva tigga och be om att få den .Flickan måste få kunna ha ett så normalt liv som det bara går efter det hemska traumat.Föräldrarna måste få avlastning både psykiskt och fysiskt.När en Svensk familj drabbas så ska tydligen varenda paragraf nagelfaras så att man hittar kryphålen för att det inte ska bli så “dyrt” för kommunen.När man kommer från sydligare nejder så verkar det vara andra kriterier som gäller.Då finns det både pengar och resurser….

  61
 6. Assiatnse bolag som myglat sig till 10 tusentals miljoner slinker igenom kontrollerna och klarar pappers hantering detta fall som gått att läsa om i dagspressen vart på Tv mm då bromsar man för rätt hjälp och ersättning, detta måste belysas mer. Är ju så man blir galen när man hör om detta. .Ut med namnen på dom ” tjänstemän” som vart med om besluten neka ersättning. kan man gå till EU rätten med detta??

  43
 7. Mina tankar går till Luna och hennes familj 🙏❣️
  Det är fördjävligt det som familjen råkat/råkar ut för.
  Det är ett landsförädare utan like mot den inhemska befolkningen som pågått i decennier i landet.
  Även dessa jävla “godhets knarkande” socialister som sitter i snart varenda myndighet måste rensas ut
  Politikerna bär det yttersta ansvaret för Svensk föraktet som vi upplever i stort sett varje dag.

  44
  1
  • Gammel
   Jag tror inte på dig, du håller med om allt utom Rysslands anfallskrig.
   Du är inte mannen att tala om landsförädare.

   1
   5
 8. Vad är väl omvårdnaden av en vanlig svensk flicka MOT EN SOCIO KULTURELLT EFTERBLIVEN AFRIKANSK FAMILJ SOM ALDRIG KOMMER ATT KUNNA FÖRSÖRJA SIG SJÄLV.??

  Allah dessa goda och naiva visar hellre upp sin godhet mot en kriminell migrant än mot en av sina egna.

  DET ÄR DET NYA SVERIGE DET!!!!

  60

Kommentera