22 thoughts on “Malmö om 10 år

 1. Annons av feminist under rubriken Bytes……..

  Finnes : Hunsad, vit, svensk man som då och då glömmer att fälla ned dasslocket efter sig.
  Önskas : Se bifogad bild.

  15
  1
 2. Angående den obligatoriska folkräkningen

  Att ändra uppgifter i registret, exempelvis ras, kön, namn eller färg, är däremot kostnadsfritt. Det gäller också om en person behöver tas bort från registret på grund av att man flytt utomlands eller avlidit.

  – För att registret ska hålla hög kvalitet och vara tillförlitligt är det viktigt att uppgifterna hålls uppdaterade. Lika viktigt som att man registrerar sig i vårt register, är det att man avregistrerar sig när man inte längre är i livet, säger Anders Elfström.

 3. Blöja på huvudet, t.o.m. en hund är rumsren i den åldern, typ 60 år enligt bilden.
  Släpp en gammal B20 volvomotor från lämplig höjd över .xxx………så han får känna svensk kvalitet i ev. nästa liv?

  16
  2
 4. Kan eventuellt vara gammal bild från Domnarvsvallen i Borlänge när Dalkurds damlag fick stryk i ordets rätta bemärkelse.

  19
 5. Sverige är förlorat! Det pågår krig i Ukraina och kvinnor och barn kommer till Sverige medans deras män slåss för Ukraina. I sandländerna är det oense, jag vill inte kalla det krig, och vad gör det då? Jo de sänder sina unga män till Sverige. Då måste det innebära att kvinnorna och barnen slåss för sitt sandländer därnere?

  28
 6. Jag blir så rädd över att du har rätt och vad som händer med Malmö och vågar nog inte ens tänka på det vad som händer de närmaste tio åren. Det positiva: jag bor i Helsingborg men arbetar i Danmark och är 61 år men det negativa är kanske att jag har kanske inte så många år kvar så då jag slipper se det här. Ja att slippa de det här bara för att man ändrar planhalva är kanske inte något negativt.

  Om tio år är Malmö islamiserad, de från sandländerna har tagit över Sverige. Och nästa steg i islamiseringen kommer vara Landskrona och Helsingborg.

  27
  1
 7. När skall Svenska folket vakna och inse vad vi fått i vårt land på grund av Politiker som inget ser, inget förstår, inget hör. Vi har nu ett monster med tentaklar som omsluter hela vårt land.och kommer att total förgöra oss etniska Svenskar. Vi får fly landet eller anpassa oss till den nya läran.
  Ps. någon återvändo till ett normalt Sverige är nu försent.
  Vi i medelåldern och äldre får vara tacksamma för att vi fick leva i ett fritt välståndsland, innan politikerna TOTAL FÖRSTÖRDE SVERIGE !!!
  Mycket synd om den yngre generationen som inte fick och får uppleva frihetens tid.

  41
  2
 8. 10 år????

  ISLAMISERINGEN ÄR REDAN HÄR!!!

  Sänkta straff i Högsta Domstolen banar vägen för islamiseringen

  https://www.dn.se/sverige/hovratten-sanker-straff-for-paskupplopp/

  Handfallna politiker fattar inte hur verkligheten ser ut och hur islamiseringen kommer att förslava oss svenskar.

  https://www.dn.se/sverige/hovratten-sanker-straff-for-paskupplopp/

  Vi som trodde regeringsskiftet skulle ta tag i problemen med muslimer och deras medeltidsuppfattning har blivit grundlurade.

  (SD 20%) verkar ha glömt sina väljare och sysslar numera mer med att INTE stödja egna medlemmar.

  VILKET SVERIGE VILL VI ETNISKA SVENSKAR HA???

  2026 hoppas jag att vi har ett ärligt alternativ som är beredda att ta tag i det som dagens politiker INTE förstår eller VÅGAR ta tag i vad gäller islamisering och kvinnoförtryck.

  34
  2
  • Vi måste ju förstå att när vi pratar om våra politiker som inte förstår så är ju politiken redan infiltrerad och agendan fortlöper precis som vår “nya politikerkår” vill ha landet.

   18
 9. Idag Malmö – i morgon Helsingborg. Sakta sprider sig den österländska kulturen in i Sverige som ett rovdjur som bevakar sitt offer. Och offret – förstelnat av skräck – men oförmögen att agera – finner sig i sitt öde!
  Vi tackar Bengt Westerberg, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven samt deras vapendragare för att ni fått det svenska folket att falla för era falska locktoner som dragit ner oss i fördärvet.

  70
 10. Detta är nog inte bara Malmö om 10 år, utan hela Sverige kommer att se ut så här om 10-15 år.
  Därför måste minst 2 millioner utlänningar utvisas så fort det bara går och gränsen stängas!

  93
  1
 11. Är inte shariadomstolar redan i bruk i Malmö även om det inte talas om det?

  67
  • Jo säkert, men tidningar som Asylsvenskan skriver inte om något som är negativt för
   det nya frälset.

   31
 12. Det ger nog röster från dem som sitter på stolarna. Precis som i Sverige. Även Svenska Kyrkan gillar Allah.

  Jag var i dag på begravning av en granne. Tack och lov så var det en präst av den gamla sorten.

  62

Kommentera