Ryskt godståg spårade ur efter explosion

UKRAINA. Ett ryskt godståg har spårat ur sedan ”ett explosivt föremål” detonerat på rälsen i Bryansk-regionen, nära gränsen mot Ukraina och Belarus. Det rapporterar Reuters med flera nyhetsbyråer med hänvisning till ett inlägg i sociala medier från den lokale guvernören.

Loket ska ha fattat eld och i sociala medier sprids bilder som visar hur flera tankvagnar ligger på sidan samtidigt som grå rök stiger mot himlen.

Ingen ska ha skadats i händelsen, som inträffade på måndagsförmiddagen – dagen efter att fyra personer dött av en ukrainsk attack mot en gränsby i samma region. Samtidigt väntas Kiev vara nära att påbörja en stor offensiv.

-Pettersson undrar vad det i vagnarna närmast kameran och om det är så lämpligt att stå där när det brinner i andra ändan på tåget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Ryskt godståg spårade ur efter explosion

 1. Ja ukriana våroffensiv har väl börjat och det innebär att sätta tryck på Putins pojkar . Dom kan ju ligga kvar när dom
  Är när stritslinjen plötsligt flyttade till Moskva eller annan eller annan byhålla . Ända stället Putin kan gömma sig på är ju i belarus som plötsligt är omgivet av fiender medans pro ryssar rensas ut i dom andra satelitstat

  4
  2
 2. Reuters skriver i Ryssland. Pettersson skriver ‘nära gränsen mot Ukraina och Belarus’. Luddigt skrivet av Pettersson.

  6
  15
 3. Mycket konstigt har börjat hända inne i Ryssland.
  Skulle tro att människor i Ryssland tröttnat och börjar terrorisera på olika sätt för att markera mot Putin och den ryska statsapparaten.
  Skulle tro att vi kommer se liknande händelser framöver.
  Även den lilla ryska människan kan bli terrorist mot missnöjet med kriget.
  Det är ju ingen som inte ser att Ryssland håller på att totalt dräneras ekonomiskt och faller samman som land.
  Otroligt att en galning kan ställa till det så fruktansvärt för folket i Ryssland.
  Men Putins dagar är räknade….

  39
  10

Kommentera