Det ser mörkt ut vid masskjutningarna i USA

MASSMORD. I USA sker det regelbundet skjutningar och massmord. Det ser påfallande ofta väldigt mörkt ut bland gärningsmännen. Nyligen greps fyra män för en masskjutningen vid en fest efter en skolbal i Jasper County, Texas. Elva ungdomar skadades vid skjutningen, rapporterar CNN.

Fyra män greps för masskjutningen på en efterbalsfest i Jasper County, Texas den 22 april. Cheston Hartsfield, 18, Cameron Hartsfield, 19, Tracy Hickman, 18, och Tyler Porter, 19, alla från Newton, Texas, har åtalats för grov misshandel med dödligt vapen och deltagande i organiserad kriminell verksamhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Det ser mörkt ut vid masskjutningarna i USA

 1. Biden går till val på att avsluta “jobbet”. Svårt eftersom få vet om han har börjat.

  2
  2
 2. På den undre bilden kan man se att ibland har där smygit in sig en katt bland Hermelinerna, det mesta är väldigt mörkt?

  9
  1
 3. Förvånar mig inte faktiskt. Svarta amerikaner har blivit mer och mer öppet aggressiva allteftersom demokraterna säger att det är ok att svarta begår brott.
  Vi har sett flera tillfällen de senaste åren inom idrotten på gymnasie- och högskolenivå där svarta idrottare slagit den vite motståndaren som vann över dem efter att matchen är över.

  26
  4
 4. Numera går gäng in i affärerna och förser sig med det som finns, det är inte långt kvar för the great U.S.?
  Dollarn/skulderna behövs inte pratas om heller, det sköter sig självt med en hiskelig fart?

  Analys på det?

  16
  4
  • Att socialister är per definition idioter i USA också.
   Det sker främst i stater och städer som har socialistiska åklagare eller politiker som sagt att de inte åtalar mindre brott som snatterier, osv.

   I konservativa stater eller städer med konservativa åklagare ser du inte dessa fenomen en masse.

   15
   3
  • Ser väldigt mörkt ut må jag säga. Är ju inget media säger direkt. Undra vad han har i håret de ena killen. Fast fan vet. Nu för tiden vet man ju inte om det är tjej eller kille

   22
   3

Kommentera