Är Maggan glömsk eller okunnig?

Magdalena Andersson (S) är märkbart upprörd över den lotteriutredning som kan leda fram till att hennes parti förlorar miljoninkomster på uteblivna intäkter från A-lotterierna. Om Maggan är okunnig, glömsk eller förblindad av ilska vet givetvis bara hon själv, men…

 

I gårdagens Rapport svarade hon med irriterad röst på reporterns frågor. Ett av hennes argument var följande.

I Göteborgs-Posten utvecklar hon detta:

Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin…//…Det beror ju på att vi till skillnad från Sverigedemokraterna och regeringspartierna inte har stöd av näringslivet. Vi får inte donationer av näringslivet på samma sätt eftersom vi inte driver en politik för näringslivseliten

Det Magdalena Andersson, Aftonbladets Anders Lindberg och andra socialdemokrater glömmer, är att de förutom miljoninkomster från det kritiserade A-lotterierna, får ekonomiskt stöd med hjälp av LO-medlemmarnas pengar. LO-medlemmar som aldrig bett om att få ge stöd till S med hjälp av sina höga avgifter. Demokrati var det Maggan.

 

10 thoughts on “Är Maggan glömsk eller okunnig?

 1. Ja redan desperata människor som tror/hoppas på att vinna, men blir ännu mer skuldsatta. Tycker att LO s medlemmar ska ryta ifrån om att dom själva vill bestämma vilket parti dom vill stödja, och inte tvångsstödja sossarna? S, en stat i staten?

  S var bra under Tage Erlanders och P.A Hanssons tid, dom byggde upp den välfärd som
  dagens s slaktat och skänkt bort!

  23
 2. Hon är socialdemokrat, det säger allt. När en sozze öppnar truten, så väller lögnerna fram.

  32
  1
 3. Underbart att se det enkelspåriga hatet lysa i vårthäxan ansikte. Dessa vidriga socialdemokrater kan inte ens stava till ”demokrati” och ”lika inför lagen”.
  Att slå undan benen för deras korruption, måste vara prioritet för dagens regering, med tanke på allt ont, de gjort svenskarna, de föregående mandatperioderna.
  Jag njuter av varje propp svinpälsarna åker på!

  51
  1
 4. En helt vanlig missundsam gnällsosse….skriker som en treåring i glasskön,,,nää ännu värre ,,,,, hon är en bitterf***a i högsta grad,, tyvärr tror en den naivkorkade på hennes utbrott,,,,,,

  44
  1
 5. Typisk, ” det man tillåter sig själv förbjuder man andra” GRUNDFALSK!

  49
 6. Den giftiga bitterheten, och det djupa stressfyllda hatet börjar synas i hennes fejs. Stackarn.

  56
  1
 7. Tyvärr har det stolta arbetarpartiet reducerats till ett islamist och bidragsparti.
  Och då är rena lögner och halvsanningar OK.

  Vad hade August PALM (S) grundare sagt om han sett dagens (S) ledarskikt med Mogge, Ynkeman, Hultkvist, Baudin, Magda, Strandhäll, …… osv?? Jag glömde Anders Pajas Lindberg!

  73
  1
 8. De som köper dessa lotter är helt hjärntvättade.
  Sossarna har lurat folk i alla tider och folk har gladeligen köpt det.

  55
  4
 9. Var väl så med att man kunde köpa dessa lotter på kredit. Vilket ledde till att flera inte kunde betala så det gick till kronofogden.
  Har själv aldrig köpt dessa lotter

  62

Kommentera