14 thoughts on “Dagens

 1. Har Murre sagt upp sitt turkiska medborgarskap? Skandal att folk med dubbla medborgarskap får sitta i vår lagstiftande församling och till och med i regeringen. Att Murre inte har något till övers för vita svenska män är riktigt kusligt. Är det därför han oprovocerat skallar dom?

  23
 2. Hur många varningar behövs innan politikerna reagerar??
  https://www.expressen.se/kultur/bocker/diamant-salihu-varnar-vi-har-mer-att-frukta/

  Rättssystemet är redan infiltrerat och straffen för den med rätt etnicitet, rätt religion och rätt pigmentering är löjligt låga.

  FOLKUTBYTET är troligen främsta orsaken

  (SD 20%) tiger och gör inget!! Det lät annorlunda innan valet! Se upp för lockropen 2026!

  Kan MEDBORGLIG SAMLING vara lösningen??

  17
  6
  • SD arbetar febrilt… inte minst ute i landets alla lokalföreningar, dock kan man inte på 6 månader med 20% förändra något som systematiskt förstörts under 30 år! Majoriteten av svenskarna sover fortfarande tack vare S propaganda kanaler (SVT), myndigheter, fack och föreningar. Ser även gärna att MED kommer in 2026, och att SD får ännumer inflytande för att kunna vässa viktiga frågor. Se bara vad M tillsammans med MP och Ylva Johansson försöker göra bakvägen med migrationen nu via EU, dvs fortsätta importen av Islam, klankultur och sharia.

   26
   1
   • Peter, i min hemkommun ser jag ingen som helst (SD20%) aktivitet. Vi har också problem med invandring och islamisering men något motstånd från (SD20%) ser varken jag eller mina vänner.

    11
    2
   • Den som jobbade hårdast i Kalmar, Thoralf Alfsson, blev utesluten ur SD för att den som nu armbågat sig fram till att bli partisekreterare ansåg honom vara ett hot mot sin egen karriär. Nu är SD i Kalmar helt ointressant.

 3. Jens Ganman glömde (C) viktigaste hjärtefråga, “ISLAMISERING AV SVERIGE via FOLKUTBYTE”

  36
 4. Sorgligt, men Centern är inte längre ett blågult parti. Utförsbacken pågår.

  31

Kommentera