18 thoughts on “Dagens

 1. Det är klart som f@n att svenska plastpåsar hamnar i Stilla Havet och annanstans , Sverige importerar sopor från Norge och några andra länder men med specifikt de svenska soporna så fraktas de med skepp till andra sidan jorden och dumpas i havet ! !

  Detta förstår varenda jävel . . ( Varenda jävligt dum alltså )

 2. Varför då inte FÖRBJUDA EXPORTEN AV SOPBILAR till de aktuella länderna och låta oss behålla våra plastkassar!?

 3. “Den framgångsrika plastpåse skatten”??? Nämn något som Sossarna gjort efter 1970 talet ? Titta på Sverige idag, vad är framgångsrikt efter 10 år med Sossestyre???
  Just ingenting!

  31
 4. Är det väldigt svårt för Sossar, Helen Fritzon att begripa att om det kastas sopor i floderna i Indien och liknande länder som sen tar sig ut i havet, så hjälper det inte
  Världshaven om vi så tar hundra kronor Plastpåsen här?? Förr trodde jag att Sossar
  spelar korkade? Vete fan om dom inte är korkade?

  33
 5. Jag har då rest regelbundet mellan Sverige o Finland har aldrig sett något plastskräp. Aldrig hört att Ålänningarna klagat på plast i havet. Hör det är söderöver vet jag ej.

  32
 6. Det bästa denna kärring kan göra för miljö/klimat är att inte andas ut co2. Hon tror ju på dessa amsagor!

  38
 7. man bör kanske från myndighetshåll kontrollera den kommun där hon varit politiskt aktiv då de tydligen dumpar plastpåsar i havet

  44
 8. Dessa korkade sossekärringar,öppna en valnöt och studera innehållet
  så får ni en bild av deras hjärnkapacitet,inte imponerande.

  40
 9. Fritzon är ett exempel på att S inte bryr sig om Eu. Först Ylva J sedan Fritzon båda topphjärnor. När S uttalar sig i någon fråga stannar klockorna

  44
 10. Jag har svårt att tänka mig att de är så dumma som de gör sig. Vore det så skulle de sluta andas och uppenbarligen släpper de ut en massa koldioxid. 90% av plasten i världshaven kommer från 2 floder i Afrika och 8 floder i Asien. Skicka en starkt beväpnad expeditionsstyrka och hänga in dessa floder så är problemet löst. När floderna är fulla av plast upp till källflödena går det inte längre att dumpa avfall i dem.

  40
  • Vi skall i möjligaste mån hålla oss borta från Afrika.
   Vi har tillräckligt med problem här hemma efter 8-år sossestyre..

   18
 11. Det värsta i kråksången är att alla idioter får topppositioner inom dessa myndigheter och partier, hjärnkapaciteten på toppnivå inte nödvändigt.

  46
 12. Tillhör Fritzon det som internt i Partiet kallas klägget .?
  Strandhäll , Magdalena , Baudin , Damberg , Morgan är definitivt medlemmar av denna illustra förening .
  Vi ser och hör deras patetiska inlägg i olika sammanhang .
  De kunde lika gärna skrika “HÄR ÄR JAG , HÖR MIG SE MIG ”
  Desperationen lyser igenom.

  52
  2
 13. Helene Fritzon (S) är bortom all räddning! Denna stroppiga EU-parlamentariker framstår alltid i ett löjets skimmer som hon själv skapat genom sina uttalanden.

  64
  1

Kommentera