Åtalet mot Trump visar att ingen står över lagen

USA. Stormy Daniels, eller Stephanie Clifford som hon egentligen heter, säger att det är ”monumentalt och episkt” att ex-presidenten Donald Trump åtalas för att ha betalat henne för att tiga om deras påstådda sexuella relation. Till The Times säger hon att åtalet gör henne stolt. 

Stormy Daniels och Donald Trump

Det visar att Trump inte står inte över lagen. Oavsett vad du jobbar med eller hur mycket pengar du har på ditt bankkonto så hålls du ansvarig för vad du har sagt och gjort, och rättvisa skipas, säger den tidigare porrstjärnan.

Daniels menar att det även finns en annan sida av myntet. Hon säger att Donald Trump redan tidigare kommit undan med att uppmana till upplopp och hon är säker på att åtalet kommer leda till ”död och förstörelse”.

Men jag har sett honom naken. Och det finns inte en chans att han kan vara läskigare med kläderna på, säger hon.

Minst ett grovt brott som kan ge fängelse i mer än ett år ingår i åtalet mot Donald Trump. Det rapporterar nyhetsbyrån AP med hänvisning till två källor med insyn i fallet.

Åtalspunkterna är fortfarande hemligstämplade, men enligt CNN handlar det om mer än 30 stycken.Trump ställs inför rätta i New York på tisdag och har då livvakter från Secret service vid sin sida.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Åtalet mot Trump visar att ingen står över lagen

 1. ”Visa mig en man och jag ska visa er hans brott.”
  Lavrenty Beria, Stalins chef för hemliga polisen”.

 2. Fnask har genom historien ALLTID haft en “leg over” – även de mäktigaste av herrar ..

 3. De som inte vill oss väl missade att blanda in klimatet och global uppvärmning. Annars hade det inkluderat varje hjärnspöke de vänsterblivna hyser.

  26
  26
  • Detta görs för att oskadliggöra en politisk måtståndare och som tack för att han fick ordning och reda på USA under sin presidenperiod, de vänsterblivnas hatobjekt nummer ett TRUMP.

   57
   69

Kommentera