8 thoughts on “LILLA Veckans Valfläsk

 1. Allah med minsta förstånd förstår att massinvandringen ligger bakom de flesta problem vi ser i Sverige idag.

  Bara de riktigt riktigt dumma, goda och naiva ser inte verkligheten som den är utan de lever hellre i sin egen påhittade verklighet.

  NÄR BÖRJAR UTVISNINGARNA??? STOPPA FOLKUTBYTET!!!

  Varför skall vi hålla allah världens socio kulturellt efterblivna under armarna speciellt som de inte beter sig civiliserat?

  22
  2
  • Det verkar ju inte gå! Det har ju sossarna förstört med sin byråkrati i statsförvaltningen. De s k rättsstatens principer! Hörde vi något om dem före 2014 kanske, som de nu omhuldar så mycket? Nej, för att de då inte fanns i någon nämnvärd omfattning!

   14
   2
   • Reinfeldt gjorde upp om migrationen med Miljöpartiet efter valet 2010 så sossarna är långt ifrån ensamma.

    18
   • Nya arbetarpartiet?!”

    Det handlar om vad man är, inte vad man benämner sig som!

    Kristdemokraterna i Tyskland exempelvis, är inga kristdemokrater i egentlig mening, UTAN SOSSAR!

   • Fast när det gällde “nya arbetarpartiet”, var det så rätt för Reinfeldt! Han valde ju detta epitet, mer än moderaterna! För detta var han inte alls! Han var egentligen en fullblodssosse! Därav den omoderata politik han förde!

    Ja, miljöpartisterna, vill ju att samhället ska vara en ständig, gränslös LSD-tripp! De har ju inget förstånd, utan ser PRECIS ALLT som samma grönröda sörja! Så alla människor, är en hop för dem! Inga enskilda människovärda individer där inte!

    Det stämmer ju att de som identifierar sig offentligt som sossar, inte är ensamma om fördärvet i vårt land, och med vårt folk. Men de är de som byggt upp grunden, för den vidriga skiten! Själva förtryckarsystemet! Det system, som de andra misshagliga figurerna agerar inom, och interagerar med på ett harmoniskt sätt! FÖR DEM, men vidrigt för oss andra!

Kommentera