Stoppa befolkningsökningen

KLIMAT & MILJÖ. Magda Gad född i Falun, är krigskorrespondent och Mellanösternanalytiker som skriver, fotograferar och filmar sina reportage. Hon har varit korrespondent för Expressen sedan 2015 och även skrivit för tidningar som Vi, Café, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, QX, Modern Psykologi och Läkartidningen. Gad har gjort reportage från många delar av världen med fokus på krig och katastrofer, och konstaterar själv att hon vill “lyfta fram det som mörklagts och ge en röst till människor som inte har en”.

– Under Petterssons livstid har jordens befolkning ökat från c:a 2,5 miljarder till 8 miljarder. Under 1960, -70, -80-talen talades det mycket om att bromsa befolkningsökningen, nu är det dock relativt tyst om detta av någon anledning.

Asien är den folkrikaste världsdelen, men kort efter år 2100 väntas Afrika, som idag har c:a 1,4 miljarder invånare, få lika många människor som Asien har i dag, 4 miljarder. Nästan hela världens folkökning fram till nästa sekelskifte kommer att ske i Afrika.

Om detta är klimatrörelsen tyst. Det är till och med ännu värre, klimat och miljörörelsen vill att många afrikaner ska flytta norrut och börja leva som oss, alltså förbruka mer resurser.

Beror klimatförändringen på människan så måste förändring i antal människor vara central, om man vill stoppa klimatförändringen!

Magda, Greta och de andra borde göra en insats för klimatet och ta ett snack med familjerna som den i Lerum och sedan åka till Afrika och propagera för barnbegränsning, för klimatets skull.

Jordens befolkning

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Stoppa befolkningsökningen

 1. Tänk dig själv, du är arbetslös, har inte direkt några pengar, det är svårt att få tag i mat, du lever endast för att du får mat som allmosor. Och så bestämmer du och din partner er för att “vi skaffar barn”.
  Varför vill man skaffa barn i det läget, för vems skull, hur har man planerat, vad är det som ska bli bättre som att barnet föds?
  Att skaffa barn i det läget är den mest grymma själviska tanke som går att få, du har inget och kan heller inte ge något till ditt planerade barn. Det handlar bara om att bekräfta dig själv, helt utan omtanke för barnet. Att föröka sig är ett grundläggande beteende, nästan som en instinkt, ett villkor för att din art ska överleva. Men att föröka sig i en icke livskraftig miljö bör inte premieras i evolutionen. Det kan inte varit så tidigare i evolutionen för det är dödsdömt att planera avkomma till en dödlig tillvaro. Jag kan bara se det som ett dumt djurs instinkt “jag ska knulla för det kan jag göra”.
  Låter det hemskt tycker du? Det är det inte, det är ett sunt och kärleksfullt resonemang gentemot den avkomman som inte föddes. Om du tycker det är en hemsk tanke så är du manipulerad av de bilder som serveras tillsammans med tiggeriannonser för välgörenhet, det räcker med att du ger ca 5000 per år till bistånd.

  Kan du förresten tänka dig en mer cyniskt arbete än att skapa annonser för tiggeri “ja, barn kniper ju alltid hårt om hjärtat, kan vi inte åka till Etiopien och ta kort på ett smutsigt barn som gråter och använda i annonsen?”. Bilderna ska få dig att ge bort pengar… vidrigt och cyniskt och det är inte de som syns på bilderna som får pengarna, de är bara modeller i ett annonsmaskineri.

  Och hur vidriga är inte de typer som vill hjälpa dessa människor till att föröka sig? Hur vidrigt är det inte att ge lite mat och kläder så att de kan föröka sig, resultatet är ju bara att man måste skänka mer… Vilket ger att bistånd är som ett vinstdrivande företag, vi ser till att de blir fler så vi kan äska mer pengar och göra vår organisation större och öka vår omsättning.

 2. Överbefolkningen är det största hotet som vi har idag.

  Om vi inte tar tag i problemet, så blir det svält och folkvandring, och detta har redan börjat.

  Det finns en lösning, utom vår kontroll, och det är krig. Jag hoppas att det inte kommer att gå så långt, men om vi inte gör något så är vi snart där.

  17
  2
 3. Kan ingen vaken journalist undersöka hur det går för invandraren som kom hit med 3 fruar och 16 barn. Undrar hur många det ingår i hans hushåll idag.

  39
 4. Säger samma stoppa barn, men inte svenska. Våra svenska barn är framtidens hopp. Muslimernas barn från Mellanöstern och Afrika gör mest jävelskap. Dom kan vi klara oss utan.
  Och alla ni hjärntvättade som tycker att människor släpper ut för mycket co2, gå och hoppa, så blir det lite mindre co2.

  38
  1
 5. Lyssnbade på en dam från Afrika med famnen full av Ungar som gnällde om att barnen
  fick somna hungriga för att dom inte hade mat, detta var i ett av dom dagliga gnäll och
  tiggeriprogram som vi får serverat genom reklamen, vi ska skänka 150 kr i månaden,
  och som vanligt så syntes inte gubbfan till, han är väl bara aktiv på nätterna?

  Att månqa här inte har 150 kr imånaden kvar, det bekymrar inte dem.! Vad kostar reklamen tro???

  43
  1
 6. Detta har jag hävdat i många år, om klimatnarrativet skulle bero på människan så säger väl det sig självt att ju fler människor vi blir på jorden ju sämre förutsättningar för ett bra klimat blir det.
  Omvänt, om det finns etthundra vindkraftsnurror eller ettusen och det inte blåser så alstras det ingen energi men blåser det så ger det ju tusen gånger mer energi med det högre antalet.

  24
  1
 7. En av Petterssons bästa poster någonsin. Om jag har läst flera stycken, varje dag.

  Världen är galen eller snarare alldeles för många som lever här är spritt språngande galna.

  Man stänger i stort sett hela jorden Kina gjorde det, USA, Större delen av Europa,. eller å andra sida gjorde Afrika och Indien inte det…. man medicinerade antingen via påsar till befolkningen eller genom en icke planerad profylax…..

  Hela jippot för att spara liv i Sverige dog typ 15.000 i onödan….. nu blev det sparande i vården som tog över “rädda liv” sedan att dessa fantastiska preparat verkar få motsatt effekt mot att rädda liv… fast subtilt….. för annars är det första gången en kris inte ökar barnafödandet… och i Kanada är det den kemiska ättestupan som föreslås…..

  Den häcklade AT får beröm av t.ex. JC en veterinär som vänt 180 grader….
  hade AT´s tips “skydda de äldre, äldre” hade inte de gamla dött av/med viruset utan av de andra åkommorna de hade redan… men några månader hade väl de ändå varit värda…. man kunde ju minskat invandringen med 20.000 typ…..

  8
  5
 8. Magda, Greta och de andra borde förresten i konsekvensens namn sterilisera sig själva om de nu inte redan är infertila förtorkade nuckor som ingen vill ha eller ens se åt !

  39
  3
 9. Detta med barnbegränsning torde dock INTE gälla för Profetens följare.. Speciellt inte för de ifrån Afrikas Horn … Vilka ju f.öv är både läkare, advokater och ingenjörer allihopa ! Raketforskare och hjärnkirurger…

  eller så har det att göra med att fröken Magda Gad numera är för gammal och infertil för att få egna barn.. Kan hon inte själv få det så skall heller inte någon annan få det.
  Med undantag då av Profetens följare…

  41
  2
 10. Flygbespruta U-länderna med preventivmedel. Kan man inte försörja två barn och väljer att skaffa 20, så är man per definition en äkta idiot.

  65
  1
 11. Kopulerandet i Mellanöstern, Afrika, Afghanistan med flera ställen är inte den svenska skatteslavens ansvar.

  76
  1
  • Det blir väl mer PK att föreslå detta i Sverige. Då kan ju vi enl gängse regler “lösa” detta problem .

   21
   1
 12. Vi har ju för årstiden onormalt kallt i Sverige. När ska klimatuppvärmningen komma så att man slipper skotta snö och frysa?

  71
  3
 13. Vore kanske bättre om Magda Gad tittade lite närmare på hur illa Sveriges rättssystem fungerar.

  IS kvinnan i Göteborg får nu sin dom. 3 MÅNADERS FÄNGELSE!!! Jag häpnar!!

  https://www.dn.se/sverige/35-arig-kvinna-fran-goteborg-doms-for-krigsbrott/

  Har du bara rätt etnicitet och pigmentering marinerad i en fanatisk religion som inte står för något annat än ondska och terror har du rätten på din sida att begå vilka brott som helst och få ett minimum till straff.

  VART HAR RÄTTSSYSTEMET TAGIT VÄGEN???

  Varför inget från (SD)???? Vi blev lurade 2022!!!

  (S) verkar vara på väg att ompröva sin politik. Innebär det att avtalet med muslimerna från 1990 talet rivs upp??? Troligen blir det tvärs om. (S) verkar sätta islamism högt upp och det är därför vi fått det folkutbyte som allah ser utom möjligen de som bor på Södermalm.

  62
  2
  • Ja du Sala det är muslimerna som s sätter sitt hopp till nu.
   Socialister/kommunister och nazister har alltid sett en samhörighet med islam.
   All same shit but different names.

   36
 14. Så länge ingen talar om familjeplanering map klimatet, så kan alla sk. “klimatexperter” stoppa upp sina rapporter där solen aldrig skiner. Istället så får vi bl.a. nya högre skatter, glöm ej skatten på plastpåsar, sinnessjukt.

  75
  1

Kommentera