12 thoughts on “Bättre utbildning i Batongarbete behövs för Svenska polisen

 1. Socio kulturellt efterblivna bl.a pga kusingifte går inte att integrera i ett modernt demokratiskt och hög teknologiskt samhälle.

  Islamismen har förslavat och hjärntvättat dessa människor under flera hundra år och resultatet ser vi.

  Det största problemet vi har är att allah dess goda och naiva människor som redan bor här och som är svenskar inte vill eller kan fatta att det finns något som heter ONDSKA.

  Rättsrötan och rättssystemets förfall är resultat av denna godhet och naivism.

  (SD) bör nog börja agera för annars blir valet 2026 inte vad de hoppas på.

  SÅ NÄR BÖRJAR UTVISNINGARNA AV KRIMINELLA UTLÄNNINGAR OCH DERAS FAMILJER/KLANER???

  18
  3
   • Dissidenten, regeringen sitter där den sitter just pga att (SD) ger sitt stöd. (SD) måste steppa upp och ställa krav. Tex måste migrationsöverenskommelsen leda till att migrationen skall ner till NOLL (0) och att återvändandet skall inledas plus att allah kriminella utlänningar omedelbart skall skickas ut ur landet. Varför finns gymnasie afghanerna kvar i landet?
    Dessutom måste det satsas på utbyggd kärnkraft. Naturskövlingen pga allah vindkraftsparker förstör mer än det ger i retur.

    8
    2
  • Sala
   Ok. Jag är också irriterad på passiviteten i regeringen. SD kan ställa krav, men det enda de kan göra om kravet inte tillgodoses, är att fälla regeringen. Då är den elaka häxan och hennes anhang tillbaka igen. Den utvecklingen vill ingen, med IQ mer än 50 ha!

   1
   1
 2. Bra där !! Raka rör och hårdare tag mot invandrarkriget är vad som gäller.
  Det är inte polisen som ska backa, det är invandrarna som skämmer ut sig som ska backa och gripas och utvisas direkt.
  Sluta dalta med invandrare omedelbart.
  Samla ihop klanerna och skicka ut dom direkt.

  18
  1
 3. Skicka fram Morgan och Magda så kan de prata missdådarna tillrätta
  Och skaffar batonger av skumgummi .
  Konstigare än så behöver det inte vara .
  Valresultatet borde gynna polisen, bara de byter ut ledningen.

  17
  1
 4. Jag håller med till stora delar utom möjligen det att “integrationsjobb” inte löser problemet. Första åtgärden att inte släppa in vem som helst, hur som helst hade undvikit problemen. Men det är lite sent nu.

  Jag har länge förespråkat avskaffandet av bidrag och ersätta dem med beredskapsjobb. Om du har ett kroppsarbete där närvaro krävs för medioker lön har du knappast tid eller råd att medverka i kravaller. Du har inte heller ork att jalla jalla och störa grannar på nätterna. Dessutom lär de som förväntar sig livslång all-inclusive söka sig vidare. Tänk vad mycket skattepengar vi skulle spara.

  27
  1
  • Dessa primitiva primater uppträder alltid i grupp. Inom gruppen gäller det att behålla/höja sin status. Ungefär som i en hundflock.
   Detta gör man genom att visa aggressivitet och genom att vara pådrivande. Samtidigt är skyddet från gruppen avgörande.
   När en av dessa arter står ensam, kommer fegheten/sliskigheten fram och gråten är nära.
   Rättsväsendet har matat in i dessa våldsverkare att de med hjälp av lögner och gråt klarar sig, i nästan alla situationer. Detta har markant ökat brottsligheten.
   I deras uppfostran finns bara hat och ingen moral.
   Det enda sättet att få slut på deras våld/brottslighet är att rättsväsendet utnyttjar det statliga våldsmonopolet, fullt ut. Då skulle en helt annan attityd komma fram. De ska veta sin plats!
   På ren svenska:
   Banka skiten ur packet!

   16
   3

Kommentera