Greta Thunberg raderade tweet att “mänskligheten skulle utraderas”

KLIMAT & VÄDER. Om inte världen upphörde med fossila bränslen till 2023 skulle mänskligheten utraderas. Det skrev klimatdebattören och proffsaktivisten Greta Thunberg i en tweet 2018. När hennes tweet blev uppmärksammad raderade Thunberg tweeten – utan att kommentera.

Grete Thunberg Twitter Unherd

Det var ett citat av den amerikanske forskaren James Anderson som Greta Thunberg återgav från den amerikanska sajten Grit Post. Anderson hävdade även att all permanent is i Arktis skulle vara borta till 2022. Det har inte infriats.

Artikeln i Gritpost

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Greta Thunberg raderade tweet att “mänskligheten skulle utraderas”

 1. Sektfolk har bjäbbat om sina undergångsprofetsior sedan historiens gryning , inget att bry sig om. . .

  12
  1
  • Greta friheten religion som är minst lika skadlig som livets ord ! Eller idioterna i Knutby

   9
   1
 2. Jo men, har inte mänskligheten utraderats då?

  Sån djurisk, omänsklig och bizarr värld vi idag befinner oss i.

  Jag menar den själva mänskliga förnuftiga människan i formen människa, har väl i stort sett försvunnit! Det mesta idag är galenskap, och dårarnas paradis!

  Så nog har mänskligheten utraderats allti!

  Få se nu, om de konservativa bara lyckas blåsa liv i de få embryon som finns kvar, så mänskligheten åter igen återuppstår, från den döda vänstervärld, som nu existerat i 16 år!

  Hoppet lever! Och jag tror på det! Men inte på Greta! Även om hon, enligt min egensinniga tolkning, hade rätt, i detta fall! 😀

  7
  1
 3. Men hon har i alla fall lyckligtvis utvecklat tuttar. När skall hon gifta sig med en riktig normal man ?

  4
  2
 4. När hon nu har växlat in på detta märkliga spår, så är det svårt att växla tillbaka, för nästa växel är lätt att missa och den näst nästa kan ligga långt borta. Den sista växeln kan vara omöjlig att rulla över för sin allt för skarpa kurva i spåret, i den nu riktigt höga hastigheten.

  5
  1
 5. Jag har tappat räkningen på hur många gånger mänskligheten skulle försvinna, utrotas alt. utplånas genom åren. Den ena domedagsprofetian efter den andra har utropats av än den ena och än den andra. Förr var det kallt på vintern, nu är det arktisk eller Sibirienkyla som drar in, på sommaren var det varmt, men nu är det Saharavärme eller tropisk hetta. Det kommer alltid att dyka upp en “Greta” som förutspår mänsklighetens utrotning framöver.

  23
 6. När naturen skapar genetik som är dålig så brukar det med tiden sorteras ut.I Konungariket Sverige skall det med alla medel bibehållas och främjas. Resutatet ser vi här!!!!!

  18
  1
 7. Stackars liten.
  Krank blekhet, men att den skulle komma från eftertanke det undrar jag föståss ..

  20
  1
 8. Hon uppvisar tydliga tecken på en personlig karaktäristik, för att kunna bli en framtida ledare för en extrem och i värsta fall, riktigt farlig sekt.

  29
  1
  • Hon är kanske normalintelligent, men har uppenbarligen en förvriden verklighetsuppfattning och extrem nördighet. Hade hennes föräldrar varit vetenskapsmän, så kanske hon också hade blivit en av dem. Det hade varit bättre om hon blivit astronom, att sitta och glo på fjärran solar och galaxer.

   6
   1
  • Hennes massmediala uppmärksamhet kanske har tonats ner en del, men vilken tonåring har haft möjligheten att resa runt och träffa påve, flera presidenter, politiker, delta i flera TV kanaler mm.
   Alldeles för många har lyssnat till henne.

   10
   1
 9. Johan Rockströms lilla slav Greta kanske börjar tvivla på Rockströms….Historier om klimatet….

  34
  1

Kommentera