S i Botkyrka nobbar 98 nya medlemmar

KORRUPTION. De 98 personer som sökt medlemskap i Socialdemokraterna i Botkyrka på sistone kommer att nekas att gå med, rapporterar P4 Stockholm.

Åsa Westlund (S)

Vi vill att man ska gå med för att man delar våra värderingar och vill förbättra samhället, inte för att stödja en viss person i en omröstning, säger Åsa Westlund, S-ordförande i Stockholms län, till radiokanalen.

Enligt henne har medlemstillströmningen varit exceptionellt hög efter att ett sms cirkulerat med uppmaningar om att gå med för att rösta på den avsatta kommunstyrelseordföranden Ebba Östlin vid partiets medlemsmöte den 18 mars.

-Pettersson noterar att de som misstänks vara gängkriminella och gick med i S tidigare för att avsätta Ebba Östlin får vara kvar…

Om Ebba Östlin på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “S i Botkyrka nobbar 98 nya medlemmar

 1. Ytterligare bevis på att Partiet inte har några problem med att hoppa i säng med kriminella klaner.

  10
 2. Det här kan egentligen vara början till det kommande politiska självständighetskrig för muslimern. Ja, ett eget stat islamistisk republik klyvet ur Sverige.

  Som ni svenskarna har säkerligen märkt, muslimernas politisk medvärkan ökar i intensitet hela tiden. Tänk till exempel kravet för nya hädelselagar mot koranbränning och hur muslimerna har spridit bilden av svenska socialtanter som tar deras barn. Med dessa politiska argument kan klanmuslimer motiveras runtom i Sverige att bli medlemmar i politiska partier; så att de skulle själv få bästemma om allt islam relatetat bygglov till moskeer om halal slaktställen, och om socialbidrag till deras projekter.

  Nu har muslimerna för första gången visats att de får endast rösta på S politiker, men inte bli S politiker och inte ta över S politiken. Vad som borde ske härnäst är att muslimklanerna runtom i Sverige ansluter sig till politiska organisationer och gör allt för att rösta fram deras klanmedlemmar till olika politiska poster. Nekas dom deras “demokratiska” rättigheter att ta över partier,… ja, då kan de lika gärna börja driva deras politik med andra slags (spräng)medel.

  Grattis🌹Sverige

  15
 3. Hur var det nu? Allas lika värde????
  En socialdemokrat kan inte rehabiliteras till en normalt tänkande människa!

  31
  1
  • Här ser vi nackdelen med Fria media .
   Hade Aftonbladet varit ensamma om storyn hade den aldrig uppmärksammats .
   Då hade Goddagspiltarna Baudin och Lindberg fortsatt sin korrupta information om tillståndet i Partiet .

   17
   1
 4. Av partisekreterare Tobias Baudin fick vi efter en intern snabbutredning veta att det är inga problem i Botkyrka. Plötsligt är det 98 problem. Vad är det som är sant?

  54
  • Finns det så många förståndshandikappade där ??
   Det måste man ju vara om man vill bli medlem i sossarna…..

   26
   1
  • Mycket bra inlägg med hög sanningsgrad där turrim !!
   Tänk om alla kunde se igenom Tobias Baudin lögnhalsen !!
   Han är ett skämt i svensk politik idag.

   10

Kommentera