Stärkelsefabriken brinner

BROTTSLIGHET. Idag åkte Pettersson och den oäkta hustrun förbi den nedlagda stärkelsefabriken utanför Stigtomta, Nyköping. Där brann det rejält och räddningstjänsten var på plats med en hel del bilar. Vad som hänt vet jag inte men tidigare har lokalerna varit tillhåll för bulgariska zigenare som ägnat sig åt metallåtervinning.

***

TIDIGARE 2020-01-01 Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet, men här…

BROTTSLIGHET. Stärkelse används i livmedel, ofta som förtjockningsmedel. Den främsta användningen är dock teknisk, för tillverkning av lim och etanol, som fyllnadsmedel i läkemedel, som tillsats i tryckfärger och som bindemedel vid tillverkning av papper och textiler. I moderna engångsförpackningar används ofta stärkelse för att öka naturens förmåga att bryta ned dem.

Utanför Stigtomta i Södermanland ligger en nedlagt stärkelsefabrik, Eco Starch, som gick i konkurs i slutet av 90-talet. Fabriksbyggnaden och markområdet köptes 2005 upp av Per-Magnus Johansson, som också är vd för bolaget Forsbecks, en spannmålsgrossist som drivs från Skänninge i Östergötland. Tanken var att starta fabriken igen men av olika anledningar har det inte gått.

Sedan 4-5 år tillbaka har det uppstått andra problem. Fabriksområdet har ockuperats av bulgariska zigenare. Polisen har kontaktats men de har inte befogenheter att köra bort folk som bosatt sig utan lov på någon annans mark!!! Även kronofogde och socialtjänst har varit inkopplade, för i varje fall på sommaren var det barn där.

När jag läser brottsbalken så hittar jag minst tio lagar som borde räcka för vräkning, men lagen gäller tydligen inte alla. Ägaren måste vara en fridsam man, hans eller företagets egendom blir förstörd, flata myndigheter vill inte agera och ändå uppstår det inga medborgargarden. Hur länge dröjer det när myndigheterna inte kan skydda befolkningen?

Nåväl, idag åkte Pettersson förbi som jag gör då och då och det är ingen vacker syn. Ännu en gång visas samhällets flathet upp. Fabriksområdet är om inte totalförstört så bra nära. Det ryker i en tunna, det ligger bilvrak, , inne i en byggnad står en bil med Bulgariska skyltar, det hänger tvätt på tork, osv. helt klart bor det folk på området och smälta metallklumpar tyder på att någon ägnar sig åt metallhandel.

Det kostar en mindre förmögenhet att rusta och sanera området efter zigenarna. I stället hade det kunnat användas som lager eller garage men men…

När PK talar och skriver om fattiga EU-migranter är det ofta kriminella zigenare det handlar om. Människorna som ställt till det som ovan är kriminella. Vill någon tigga och håller rent runt omkring och låter bli att förstöra så går det bra på de flesta ställen.

Det stämmer säkert att många lever ett eländigt liv, men en del har dubbla bostäder, ett ruckel att visa media och myndigheter, och en skaplig bostad där de bor, andra zigenare lever lyxliv.

Daily Mail har visat hur zigenarna bygger palats hemma för bidragspengar och brottslighet. Även rumänska tidningar skriver om detta.  Dock inga svenska vad jag vet, trots att de lovar att de inte döljer något för oss.  

Nedan kan ni se en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

Varför ser man inga tiggare på dessa gator?

Zooma in och se er omkring HÄRTitta hur rent och snyggt det är och fråga er vem som betalar. Frågar du zigenarna på plats så skrattar de och säger metallhandel.

Ni som lägger pengar i tiggarnas muggar bidrar till detta, men det får ni aldrig läsa om i hatmedia.

Läs gärna om När greve Antonius kom till Sverige, och fråga er varför det inte blivit folk av dessa på 500 år trots namnbyten, tattare, zigenare, romer, EU-migranter, tiggare, vilka är det egentligen som förstör deras varumärke…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Stärkelsefabriken brinner

 1. Hitresta zigenare förstör sverigebilden och det gillar de vänsterglobalister som hatar Sverige, därför är zigenare skyddade. Om zigenare hade stärkt nationalstaten och skapat ett mer traditionellt Sverige hade de varit utkörda för läääänge sedan.

  Det är ett mycket tydligt mönster hos makthavare som hatar Sverige, de gillar allt som bryter ned det svenska och urvattnar Sverige som nation.

  Vänsterglobalister=nyaAdolf

  18
 2. Här blir möjligen deras stulna kopparkablar,och bronsstatyer omvandlade till det som du nämner “klumpar” Pettersson ? Visar klart vart tidigare sköna landet,nu är på väg mot sin undergång….

  32
  2
  • Stenbock, du skriver om bronsstatyer som omvandlas “klumpar”.
   Det blev nog tyvärr också ödet för konstverket Rådjuret, som stals förra året, efter att i 70 år fått stå i fred och förskönat Lussebäckstorget i södra Helsingborg. Tidigare stals även bronsstatyn ”Moder med barn” som stod i Furutorpsparken, också det i södra Helsingborg. De har även brutit upp gravar för att komma åt gravurnor, så inget heligt för detta förbannade pack. Det är som du skriver ”visar klart vart tidigare sköna landet nu är på väg”.
   ”Ännu ett konstverk stulet i Helsingborg”:
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/annu-en-bronsstaty-stulen-for-i-ar

   ”Koppartjuvar bröt upp gravar”:
   https://www.hd.se/2021-08-26/koppartjuvar-brot-upp-gravar-pa-krematoriet

   18
   • Pålsjö:
    Ja många orter i Nv. Skåne har drabbats under senaste åren. I min närhet bodde tidigare en hel drös av dem.I stort varje kväll framemot 11-tiden hörde man hur de startade sina gamla skåpbilar,och gav sig av på “sina nattarbeten”.
    Men så läste jag i lokalblaskan att en eller två hade hastigt dött ute i Mörarp,
    när man skulle stjäla SJ´s kablar !!
    Sedan dess har inga zigenare setts till i södra ghettot…..

    14
 3. Går inte att skriva här vad jag vill, och kan betala för att bli av med a.en.
  Behövs inga gummilagar för detta?
  Smack bara.
  Finns s-tomta skroten kvar av 2st?

  20
  1
 4. Tänk om Riksdagshuset brann ner.
  Vilken lycka..
  Tält på Påskön till dom som vistas där .

  22
  2

Kommentera