Media är “rasistiska mot vita och asiater”

RASISM. Elon Musk, född 28 juni 1971 i Pretoria, Sydafrika, är en sydafrikansk-amerikansk entreprenör och industrimagnat. Han är VD och CTO för SpaceX, VD och produktarkitekt på Tesla Motors, VD för Twitter samt VD för Neuralink. Han är grundare av SpaceX, Neuralink och The Boring Company samt en av grundarna till OpenAI och Zip2. Han var en av medgrundarna till företaget X.com, som senare slogs samman med Confinity och blev Paypal. Musk är en av de rikaste människorna i världen. Han utsågs 2021 av Time Magazine till Person of the Year.

Elon Musk

Dilbert är en amerikansk tecknad serie av Scott Adams. Serien handlar om ingenjören Dilbert, och kännetecknas av satirisk kontorshumor. Scott Adams serie “Dilbert” avbröts i hundratals olika nyhetsmedier för kommentarer som Adams gjorde om svarta människor.

Adams var förskräckt över att en undersökning av svarta människor visade att bara hälften tror att “det är OK att vara vit.” Adams kallade detta hat och rekommenderade vita människor att bo långt borta från svarta.

Medias dom blev: Scott Adams är rasist, men inte de 20 miljoner svarta som inte tycker det är OK att vara vit.

Elon Must har Twittrat om detta:

“Under en mycket lång tid var amerikansk media rasistisk mot icke-vita människor, nu är de rasistiska mot vita och asiater. Samma sak hände med elithögskolor och gymnasier i Amerika. Kanske kan de försöka att inte vara rasister”

Läs mer på REMIX…

-Pettersson säger att vi får se hur det går för Elon Musk, att behandla människor efter förtjänst verkar inte vara aktuellt för våra medier.

Sådant som på filmen nedan visar aldrig media i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Media är “rasistiska mot vita och asiater”

 1. Bitte Assarmo, med två inlägg i bloggen Det Goda Samhället:
  ”Sluta aldrig protestera mot cancelkulturen”,
  Låt inte kulturkvinnor som dessa få sista ordet!

  Svenska Stina Högkvist, avdelningsdirektör på Norges Nationalmuseum, rensar nu ut vita män ur Norges konstskatt. ”Vi måste ha mer konst av människor som inte råkar vara födda med vit hud”, säger hon. I Christian Krohgs målning från 1893, ses vikingen Leif Eriksson stå vid rodret på väg att upptäcka Amerika, ”en kolonialistisk bild” påstår hon, och den göms därför undan.
  https://detgodasamhallet.com/2023/02/28/bitte-assarmo-svensk-kulturkvinna-rensar-ut-vita-man-ur-norges-konstskatt/#more-68275

  Valerie Kyeyune Backström, kulturreporter på Expressen, recenserar Zornutställning, där hon förutom att passa på tycka Carl Larsson var en ryslig konstnär, skriver bl.a. citat: ”Jag har aldrig gillat Zorn, hans bilder av svensk sommar fyller mig med en olust lika stor som den vällust de tycks generera hos mina blonda vänner”.
  https://detgodasamhallet.com/2021/04/15/bitte-assarmo-zornhatare-recenserar-zornutstallning-for-att-det-svenska-kulturarvet-alltid-maste-dras-i-smutsen/

 2. Hade det varit en färgad tecknare som sagt så om vita hade etablissemanget hyllat det till skyarna, erbjudanden om fina kontrakt, utmärkelser, hedersmedlemskap osv.

 3. Ja, asiater finns numera många i Sverige, de jobbar hårt och verkar trevliga. Många får barn med svenskar. I framtiden kommer nog svenskar inte se ut som idag. Vi får ett mer gångbart internationellt utseende, förmodligen kan då många svenskar då både arabiska och thailändska.

  3
  16
  • Ja, det som en gång homo sapiens neanderthalensis håller på att nu hända för oss homo sapiens europeer.

   Undersöker man neanderthalernas grottmålningar lite mer nogrant hittar man säkerligen där också motade hövdingarnas
   a) HMF-lagar som skyddar endast dom invandande nykomlingar från Afrika, och
   b) PK-propaganda som kräver att den lokala befolkningen öppnar deras hjärtan för främlingar.

   7
   1

Kommentera