Reinfeldt nobbar debatt inför ordförandevalet

INRIKES. Tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt, som är valberedningens förslag som ny ordförande för Svenska fotbollförbundet, har tackat nej till att ställa upp i en debatt i TV4 inför valet, rapporterar Fotbollskanalen. Samtliga utmanare hade tackat ja, men efter Reinfeldts nej blir debatten nu inte av alls.

Moa Berglöf som skrev talet “Tack för att ni valde Sverige” och Fredrik Reinfeldt. Pressbild

Via en talesperson har Reinfeldt meddelat att han som valberedningens förslag inte känner något behov av att ställa upp i debatt.

Utöver en presskonferens när han presenterades av valberedningen har Reinfeldt nobbat alla typer av intervjuförfrågningar från medier inför valet som sker vid årsmötet 25 mars.

Reinfeldt har tidigare sagt att han inte vill att valet ska vara en ”allt för mediedriven process”.

-Pettersson säger att vara ordförande i Fotbollsförbundet, Sveriges och världens största är inget för att tillfredsställa Reinfeldts behov som han verkar tro. Fotboll benämns ofta som världens mest populära sport. Enligt internationella fotbollsförbundet Fifa spelar drygt 240 miljoner människor i 200 länder fotboll regelbundet.

Reinfeldt har ingen erfarenhet av fotboll från insidan utan bara som åskådare.

Planen var att TV4 och Fotbollskanalen skulle sända en debatt mellan kandidaterna som ställer upp i valet av Svenska Fotbollförbundets nya ordförande. Datumet var satt till 6 mars och tanken var att de nominerade skulle kunna föra fram vad de vill med svensk fotboll och diskutera olika heta ämnen.

Varför välja en kandidat som inte vill berätta hur han tänkt sig framtiden för sporten? Han kanske förstör sporten på samma sätt som han gjorde med Sverige efter migrationsuppgörelsen med med miljöpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

  30 thoughts on “Reinfeldt nobbar debatt inför ordförandevalet

  1. Den mannen har gjort tillräckligt illa… vi vill inte ha honom som högavlönad för en folkrörelse… VAD FAN TÄNKER NI PÅ??? Är ni också mutade???

   29
   1
  2. Bättre han tar hand om sin knarkande son Som även var misstänkt för misshandel av sitt X sonen fick visst strafföreläggande för narkotikan vi andra hade nog fått fängelse, hoppas någon gräver i hur Liv vakten som skulle skydda Reinfeldts barn hittades skjuten ” självmord” hette det

   28
  3. Han som själv skryter om att han är 1/32 neger (heter det afrikan om man inte kommer från Afrika) kanske kunde satsa på en negersport, basket är väl passande ???

   33
  4. Han är lika självgod som vanligt.

   ps. Blir det “Öppna era mål” i svensk fotboll framöver?

   52
  5. Reinfeldt skiter väl i “fotboll”. Jag anser att han är lovad/utsedd av makthavare för att snabbt gå vidare för att ta över ledningen i FIFA centralt. Det är där de stora pengarna finns tillgängliga för korruption resp förskingringar!

   61
   2
  6. Att beblanda sig med pöbeln är under denna landsförrädares värdighet.
   Konkurrenterna duger endast till att öppna sina hjärtan och att vara tacksamma för att parasiter och terrorister valde Sverige.

   48
  7. Ingen Landsförädare i Svenska Fotbollsförbundet tack, är förvånad över att ens M vill
   ha kvar honom i partiet?

   66
  8. Han är så fruktansvärt olämplig i sitt sätt att dominera. För honom handlar det icke om att samla en förening för att åstadkomma framgångar i sporten. Nej, det handlar för honom att dominera och påtvinga sina agendor på alla de andra.

   I min förening, ville jag bara hjälpa de andra på olika sätt och att lära dem saker de icke kunde. Jag hade aldrig viljan att dominera på något sätt alls.

   33
  9. Hur kan man ens nominera den mannen ? Han försökte ju bli ordf i Djurgården men då samlade medlemmarna ihop sig och röstade bort honom. Katastrof för Svensk fotboll om han blir ordf.

   76
  10. Ja Renfälts kan säkert göra något vettigt av fotbollen !
   Han har ju alla dessa ligorna black army med flera !! Det g
   Lör att se till så det finns gått om bengaliska eldar att kasta in på plan och kanal skott och annat skit ! En måste man ju organisera fixade matcherna!? Sen har vi den springande frågan med doping ? Hur mycket kokain har här Renfälts i sin villa i Djursholm? Att han skyler på sönerna när polisen gör dina rassior i kåken! Det kan ju vara besvärligt nu när trycket på polisen på grund av senaste med Löving ? Kan sprida sig som ringar på vattnet med dessa kriminella gäng som då handlar med droger? Det vore ju besvärligt och narkoti handlare gäng fick in sina varor med hjälp av Renfälts i fotboll värden! Det vore ett riktigt nedköp!
   Om man nu måste dopingtest Zlatan!

   10
   7
  11. Reinfeldt kan enligt min åsikt, få ett slags ordförandeskap i helvetets djupaste och lägsta nivå, tillsammans med Muhammed och Judas. Det som kan kallas Dantes Inferno, eller Judecca. Temperaturen torde vara över 10.000 °C, som i jordens innersta inre.

   44
   1
  12. Trodde någon att han skulle beblanda sig med den vanliga populasen .
   Så dum är inte ens en Djurgårdare .

   52

  Kommentera