Putin ljuger igen

UKRAINA. Medan Ukraina och västvärlden på flera sätt uppmärksammat årsdagen av den ryska invasionen i fredags har det varit locket på från Kreml – enligt tankesmedjan ISW på grund av avsaknaden av framsteg i kriget.

På söndagen bröt dock Vladimir Putin tystnaden i en intervju med den statliga ryska tv-kanalen Rossija-1, skriver Reuters.

I den tecknade presidenten i vanlig ordning bilden av Ryssland som offret i det anfallskrig han startat, och att kriget är en fråga om landets själva existens.

Putin påstod bland annat grundlöst att väst har en nedskriven plan på att stycka upp Ryssland och plundra landet på råmaterial, vilket kommer leda till etnisk rensning.

Vidare sa han att det inte går att ignorera kärnvapenkapaciteten hos de Natoländer ”vars mål är att strategiskt besegra oss så att vårt folk lider”.

-Pettersson säger att Putin påminner om muslimer. Allt dåligt är alltid någon annans fel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Putin ljuger igen

 1. Förbrytaren Putin ljuger skamlöst för jämnan. Saknar all respekt för människoliv.

  12
  6
 2. Tror att Ryssland lider av förföljelsemani? Vem skulle vilja åta sig att ta över Rysslnd,
  även om där finns naturtillgångar, det är ju som att gå 50 år tillbaks i tiden?

  17
  8
 3. Ingen bryr sig längre om vad USA säger.
  Saxat från amerikansk kolumnist:
  “It should come as no surprise that in addition to all this extremely public cooperation, China has also been secretly exporting military components for Russia’s war effort in Ukraine — especially since the US threat of “consequences” for China’s evasions of Western sanctions exposed itself as hollow.

  These revelations are not only an embarrassment for the Biden administration — which should have known and acted upon them long ago — but also serve as yet another black hole in the ability of the United States to deter adversaries.

  It shows, sadly, that the words and threats of the US carry zero weight internationally, and that America’s most aggressive adversaries are able successfully to collaborate.”

  21
  40
 4. Putin sa att väst tar emot för många invandrare från både Afrika och mellersta östern.
  Det är problemet med bl.a en extremt hög kriminalitet.
  Och här är Sverige ett skräckexempel. Sant!

  Putin vill värna om kärnfamiljen, homofiler, pedofiler och annat genusavskräde har ingen plats i ett normalt fungerade samhälle.
  Också här är Sverige ett skräckexempel. Sant!

  I sitt tal så nämnde han också att endast en man och kvinna skall kunna ingå äktenskap.
  Något som är helt naturligt i normala länder, men i det dekadenta väst så fungerar det precis tvärt om i dom flesta länder. Också sant!

  Feminismen och kvoteringar av oduglingar till höga positioner är ett annat stort gissel för många länder i väst -inte minst Sverige! Sant!

  “tankesmedjan” påstår att “Kreml bordrat locket på”…
  Märkligt, är det inte EU:s politruker som har beordrat locket på, all rysk information är ju numera banlyst! Bara deras egen tillrättalagda “information” är numera tillåten.
  “tankesmedjan” består nog mer av renodlad smedja än av någon som helst normal tankeverksamhet!

  119
  40
  • Pettersson, du är väl generös som tillåter dessa Putins oblyga megafoner fortsätta sprida sin dynga av ryska lögner och falska narrativ på din blogg. Dessa troll förtjänar inte den plattformen.

   37
   23
  • Är man osäker i sin egen könsroll (ex mansroll) så är det kanske svårt att acceptera andras preferenser. Vi som vet var vi står behöver inte bli upprörda över andras val här i livet.

   Väst har inte förbjudit ryska media. Tvärtom, många har tvingats fly hit till väst eftersom Putin förbjudit dem!

   (Väst har bara förbjudit några av Putins propagandakanaler eftersom de inte rapporterar annat än de lögner Putin tillåter.)

   26
   16
 5. LÖGNARNAS TID ÄR NU MEN SNART ÄR DE FÖRBI!!

  När allah dessa krigsbrott kommer fram kommer fler att förstå vidden av ondskan och illdåden i Fascist Rysslands imperialistiska ambitioner.

  Kriget är INTE över förrän björnen är skjuten och skinnet såld till lägst bjudande

  38
  17

Kommentera