11 thoughts on “Dagens

 1. Även smockfullt på landets häkten,
  t.ex. i Helsingborg, där häktade både delar cell och inhyses i andra tillgängliga utrymmen, som sjukrum och transportceller, -”tror vi aldrig haft besvärligare situation än i dag”, säger kriminalvårdschefen.
  Häktade, + 42% i ökad genomsnittlig beläggning i landet:
  2012 = 1738 st.
  2022= 2473 st.
  https://sekotidningen.se/vard/smockfullt-pa-landets-hakten-sliter-pa-personalen/

  Nytt häkte i Helsingborg ska stå klart i mars 2024. Projektet är en totalentreprenad om 4 000 kvadratmeter, till en kostnad av 243 miljoner kronor.
  https://www.hd.se/2022-03-24/nu-har-det-nya-haktet-borjat-byggas-pa-berga

  • Enkelt. Därför att sozzemarinerade myndigheter gör motstånd! Därför är det så viktigt att rensa ut samtliga sozzepolitruker från myndighetssverige.

 2. Tusentals svenskar som mått dåligt över MENA exprimentet i landet
  har supit ner sig i skiten och blivit av med sina körkort och förlorat jobb. Enstaka rattfylla, missad väjningsplikt missat rödljus eller ser halvdåligt på ett öga. Det behövs en total upprensning av många skattefinasierade myndigheter som tex transportstyrelsen. Minst hälften av transportstyrelsens korkade kaffedrickande beslutande paragrafryttare och annonyma cdt läkare måste rationaliseras bort!
  Bilförare som kört prickfritt i 20-30år o mer blir av med kortet för enstaka misstag av TS!? Tusentals svenskar SKA ha tillbaka sina körkort!

  22
 3. Ärkenötet Morgan var ju till och med stolt över att ha fyllt platserna. Med andra ord stolt över att den importerade röstboskapen utfört det uppdrag de var satta till. Nämligen att destabilisera vårt land inför det muslimska övertagandet, enl. avtalet med mussarna.

  46
 4. Ni har varit duktiga sossar, som fyllt landet med förbrytare, Det är inte bara oförskämt mot Svenskarna utan även mot dom som invandrat hit och sköter sig och jobbar?

  55
  1

Kommentera