Zaporizjzja och Charkiv mål för offensiv

UKRAINA. Den väntade ryska offensiven i östra Ukraina kommer sannolikt att ta sikte på Charkiv eller Zaporizjzja, säger ledaren för Ukrainas säkerhetsråd, Oleksij Danilov, till Reuters.

Hur framgångsrikt det blir beror på oss, säger Danilov.

President Volodymyr Zelenskyj har tidigare sagt att han tror att offensiven kan se ske i samband med årsdagen för invasionen, 24 februari. Danolov gör samma bedömning.

De behöver ha något att visa upp för folket, och de har en stor önskan om att lyckas med något stort, som de ser det, till det datumet, säger han.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Zaporizjzja och Charkiv mål för offensiv

  1. Det är här fascisterna ska mötas, hejdas och slås. Slava Ukraina 🇺🇦 för en ryssfri sommar.

    6
    4
    • Vilka mekaniserade förband? Putteterroristerna har förlorat så många av sina pansarskyttefordon att de måste köra fram terroristerna i vanliga lastbilar.
      För att inte tala om att terroristerna själva inte vill sitta i sina pansarskyttefordon då de vet att de är prioriterade mål för varenda ukrainare med ett p-skott liggande bredvid sig.

      13
      4

Kommentera