S-förening vill ha tillbaka Östlin som ordförande

KORRUPTION. En lokal S-förening i Botkyrka vill att Ebba Östlin gör comeback som kommunstyrelseordförande, rapporterar Aftonbladet.

Ebba Östlin

Östlin avsattes vid den medlemsomröstning där personer med kopplingar till gängkriminalitet misstänks ha varit på plats.

På Facebook motiverar Robert Aslan, ordförande i kultur- och fritidsnämnden, beslutet från föreningen i Norsborg: “I valet 2022 blev Ebba den mest personkryssade kandidaten. Vi vände en 30-årig negativ trend och det är tydligt att Botkyrkas väljare gav Ebba sitt fulla förtroende”, skriver han.

Partisekreterare Tobias Baudin (S) och ordförande Magdalena Andersson (S) säger nu att de känt till problemen i Botkyrka. Samma problem som de för några dagar sedan inte hade en aning om…

När Tobias Baudin valdes till partisekreterare i november 2021 höll han ett tacktal och talade om klassamhället. – Jag avskyr det klassamhälle jag växte upp i. Och jag avskyr att kvinnor föds till sämre möjligheter enbart på grund av sitt kön. Så, på kuppen blev jag feminist, sade han bland annat till publikens jubel.

-Pettersson tycker det låter som Tobias Baudin är uppväxt på 1800-talet när han i verkligheten är född 1974 och uppväxt i socialdemokraternas Sverige.  Bild: Steget Efter

Min bedömning är att Socialdemokraterna är Sveriges största och farligaste kriminella gäng.

Lite om kriminella Socialdemokrater…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “S-förening vill ha tillbaka Östlin som ordförande

 1. Kommer inte hända ett skit… ingen kommer avgå… De har rätt partibok och vurmar islam… Då går man fri oavsett

 2. Tobias Baudin har ju ett förflutet som LO:s förste vice ordförande, organisationen som årligen utan skrupler satsar tiotals miljoner på opinionsbildning och kontanta bidrag till det Socialdemokratiska partiet, deltar på deras regeringars presskonferenser, och sitter med i statliga utredningar och där utreder sina egna intressen. I andra länder kallas det för korruption, när man betalar makten för att få politiska fördelar.
  Rebecca Weidmo Uvell, citat: ”Det finns bara ett köpt parti i landet och det är Socialdemokraterna. Det finns bara ett parti som har lobbyister i sin partiledning. Sedan 100 år tillbaka”:
  https://www.dagenssamhalle.se/styrning-och-beslut/demokrati/finns-bara-ett-kopt-parti-och-det-ar-s/

  Förra året lade LO över 90 miljoner kronor på att stötta Socialdemokraterna – trots att majoriteten av LO:s medlemmar varken röstar på eller vill ge ekonomiskt stöd till S, något som inte heller redovisas, vilket Socialdemokraterna motiverar med att ”LO:s indirekta stöd redovisas inte eftersom det inte utgör ett ekonomiskt stöd i partiets verksamhet”.
  https://timbro.se/arbetsmarknad/sa-mycket-stodjer-lo-socialdemokraterna-i-valrorelsen/

 3. Det blev mycket klart och tydligt att utlänningar sitter på politisk makt. De visade svenskarna hur de gör för att få makt och hur de använder den.
  Nu vill de ha tillbaka den bortröstade personen för att mörka deras invandrarkriminalitet!

 4. Ena dagen vet han, Baudin, absolut ingenting och ett par dagar senare vet han allt?
  Har han ihop med Maggan äntligen hittat några av Morgans saknade ovända stenar?
  Eller är det något inom S-föreningen & ABF som de inte vill att ska komma upp till ytan?

  18
 5. Anständigheten kräver att Ebba Östling återfår sin tjänst.Den här cirkusen där lögner och mörkanden från S håll och ABF är som hämtat från en bananstat i Sydamerika.Korrumption och hålla varandra om ryggen och som krydda på moset satt det en kvinnlig viktigpetter som insinuerade att Ebba var en dålig Chef.Skitpratare verkar dom ha gott om i Botkyrka kommun…

  17
 6. När utsätts Magdalena för oberoende utfrågning och krav på åtgärder? Det klarar inte statsmedia så det måste bli i någor forum utan bidragsmutor.

  16
 7. Nu kan man ju undra hur Tobias Baudin ska kunna sitta kvar efter alla lögner ?, kanske förklara sina lögner för polisen som han anklagar.
  För att inte göra något, i tron att rädda sitt eget skinn.
  Ska Magdalena Andersson tillåta att hennes partisekreterare far med osanningar ?
  Skulle inte förvåna mig om dom låter allt passera på gammal Socialdemokratisk manér.
  Och sen snackar dom om samhällsansvar, när dom själva är en samhällsfara egentligen.

  24
 8. Den självgoda klassen är förmodligen samhällets farligaste klass. De självgoda vars attityder släppt fram och indirekt hjälpt upp den importerade kriminaliteten till den gränslöst hänsynslösa nivå vi har idag. Så jag har bara lust att säga “varsågod V, C, MP, S, ABF, Socialdemokrater för tro och solidaritet och allt vad ni heter, hantera detta nu”.

  20
 9. Han avskyr att kvinnor föds till sämre möjligheter?? Aha, då förstår man ju bättre varför
  dom har så djupa kontakter med Muslimer? Där har ju kvinnorna samma rättigheter som
  männen?

  32
 10. Socialdemokraterna får väl hyra in ett antal av sina omhuldade brottslingar och köra med en ny omröstning.
  Med tanke på deras oförmåga att ta till sig innebörden av ordet demokrati, borde det inte störa deras samveten.
  Med tanke på allt socialdemokratin gjort för att främja och bana väg för landets kriminella, borde kostnaden inte bli astronomisk. Å andra sidan finns säkert förskingrade skattepengar i partikassan, att ta till!

  39
  1

Kommentera