Demonstration med Erdogandocka i Finland

YTTRANDEFRIHET. En docka föreställande Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan skjutsades runt i Uleåborgs centrum i Finland under måndagen, rapporterar Iltalehti.

Demonstranterna krävde att PKK-grundaren Abdullah Öcalan, som suttit fängslad i Turkiet sedan 1999 skulle friges och höll upp flaggor från den terrorstämplade kurdiska organisationen.

Vi anklagar Erdoğan för terrorism, folkmord, krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten, säger initiativtagaren Árpád Kovác till Iltalehti.

-Pettersson tycker att Erdoğan verkar vara populär bland dom som leker med dockor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Demonstration med Erdogandocka i Finland

 1. När Ulf Kristersson säger att de är ”nyttiga idioter”, och även menar Rasmus Paludan som bränner koranen, så har den danska tidningen B.T. har en annan åsikt, citat:
  ”Den nyttiga idioten är inte Rasmus Paludan. De verkligt nyttiga idioterna är de som plötsligt tror att en auktoritär presidents förakt för yttrandefriheten måste tas i beaktande”.
  https://www.bt.dk/debat/aminata-amanda-corr-paludan-er-ikke-den-nyttige-idiot

  10
  2
 2. Dom fick väl som barn inte leka med Barbie, då går det ju lika bra med Erdogan som stor tönt o så kan man ju avsluta på ålderns höst med uppblåsbara Barbara. Fjollor som fjollor

  22
  6

Kommentera