Muslimska organisationer i möte med statsministern

ISLAM. Rasmus Paludans koranbränning i Stockholm har lett till ilska i flera delar av den muslimska världen. På torsdagen höll statsminister Ulf Kristersson möte med företrädare för flera muslimska organisationer i Sagerska palatset. ”Viktiga frågor togs upp, inklusive deras situation och om den senaste tidens händelser”, skriver Kristersson på Twitter.

Uppskattade dagens dialog med representanter från svenska muslimska samfund. En dialog som fördes under tidigare statsministrar och som nu tagits av min regering, skriver Kristersson.

Statsminister Ulf Kristersson mötte representanter för muslimska organisationer i Sagerska palatset. Bild Twitter

-Pettersson undrar varför Kristersson tar sig tid att prata med dessa medeltidsprofeter? De är inte folkvalda och upprörda över att en islamkritiker bränner en sagobok, men de är inte upprörda över kvinnoförtryck, när kvinnor vägras att gå i skola eller tvingas bära hijab. De protesterar inte när kvinnor slängs ut från balkonger eller tvingas gifta sig som minderåriga med gamla gubbar.

Sluta kryp för islam och muslimer Ulf Kristersson, det har vi fått nog av under tidigare statsministrar och det har inte hjälpt ett dugg. Islam är fortfarande inkompatibelt med demokrati och jämlikhet.

Muslimska brödraskapet och företrädare för Irans mullor ska inte fika i Sagerska palatset.

År 2006 upphävde socialdemokraterna yttrandefriheten i Sverige, är det dags igen?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Muslimska organisationer i möte med statsministern

 1. Frågan är enkel. Förbjud terrorreligionen islam. Dom som vill utöva islam kan åka till Mellanöstern.

 2. Låt det vara färdigsnackat med muslimerna. Så länge vi, det vill säga svenska regeringen, håller på att tjafsa händer det ingenting. Det är dags att avsluta ‘förhandlingarna’. De skulle aldrig ha påbörjats. Statsministern är en idiot. Jimmie Åkesson är en mes. Richard Jomshof tycks vara den ende med stake i SD-toppen.

  7
  10
 3. Politikerna brydde sig inte ett dugg när kristna protesterade mot att man hade utställningen “Ecce Homo” i riksdagshuset.
  Misstänker resultatet av detta blir att Erdogan kommer känna att han kan få Sverige att göra helt som han vill (i alla fall tills vi blir Nato-medlemmar)

  12
 4. Islam strävar efter världsherravälde. Och otrogna skall bli av med sina huvuden. Varför prata med dessa kameleonter?

  22
 5. Den islamistiska avarten som fått fotfäste i vårt land måste bli en PARENTES !!!!! Det får under inga omständigheter etableras någon form av muslimsk påverkan på det ursvenska arvet. Vi är skyldiga att kasta ut inkräktarna och värna vårt lands historia och framtid. Agera nu, innan det är försent. Inte minst för våra barn och barnbarns framtid.

  24
 6. Kanske att J.Åkesson SD bör ta sig en funderare på om det inte är tid att sluta med stödet till Kristersson. Det ser ut som Kristersson kör samma gullandet med muslimerna som Sossarna gjorde. Har Islam fått lillfingret så tar dom hela handen nästa gång.

  25
  1
 7. Nu minskade förtroendet för Moderaterna och Kristersson med flera pinnhål !
  Har Kristersson samma tankar om muslimer som föregångaren Reinfeldt ?
  Kommer Kristersson att TACKA DEM FÖR ATT DOM VALDE SVERIGE ?
  Vad är det för fel på våra politiker som inte kan se vilket helvete vi fått i Sverige sen den stora muslimimporten skedde ?
  Ps. det kommer aldrig mer att bli ett normal land av Sverige. Vansinnet fortsätter.

  43
 8. Vi röstade för förändring men blev blåsta!!
  Islamiseringen fortsätter!!!

  (SD) har svikit!

  Kan vi hoppas på något nytt parti 2026 som menar allvar och som står för vad man säger även efter valet??

  (M) har visat sig vara en spegling av (S) och det var INTE detta jag röstade för!

  34
  4
  • SD har inget med Kristerssons krypande för islamapologeterna. Hur fan får du ihop det dumma påståendet? Det är ju Kristersson & co som obstruerar och vägrar följa ingångna avtal med SD.

   32
   4
 9. Dumheter! När kyrkor vandaliseras så samlar inte statsministern ledarna för de olika kristna samfunden för samtal och försäkran.

  40
  1
  • Svenska kyrkan kryper för islam och har gjort så i årtionden. De tillåter t.o.m muslimer att vara medlemmar i Svenska kyrkan. Kyrkan som så mycket annat styrs av 68-vänstern med dess arvingar.

 10. Sluta och fjäska för Islam, där är väl ingen som tvingat dem hit till landet, när dom
  själva sökt sig hit får dom acceptera dom lagar o regler som finns här, även om dom inte
  gillar dem. Det är fullkomligt idiotiskt att söka sig till ett land och börja bråka om dom
  lagar som gäller här, sen är det så att 99,99 % av Svenskar bränner inte er Heliga skrift.

  Paludan visar på vad som är lagligt med yttrandefrihet!

  46
  1
  • Gör även klart för muslimerna att vi inte accepterar deras instruktionsbok, den sk koranen som innehåller om på hur många sätt man ska mörda, plåga och kontrollera alla som inte underkastar sig deras förtryckarreligion.

   29
 11. Normalt är jag positiv till statsministern och försöker argumentera för att förändring får ta lite tid. Men detta var ett riktigt lågvattenmärke. Att uppmuntra kränkta muslimer är som att släcka eld med bensin. Det som bör göras är att förklara för dessa invasiva att passar det inte så packa väskan och försvinn.
  PS
  För övrigt anser jag att muslimer gör sig bäst i muslimska länder.

  44
 12. Skallerormen ömsar skinn och anammar S avtal med muslimska brödraskapet… !.?.! NEJ UT !!!

  37
 13. Uffe, fråga istället invasions-styrkans representanter varför dom aldrig går ut i offentligheten och bedyrar sin avsky för gruppvåldtäkter, rån, skjutningar, knivskärningar, bomber, bilgrillningar, skolbränder och svenskhat. För antingen är dom med oss, eller så är dom emot oss. Och den som tiger – skyddar galenskapen och deltar indirekt i densamma.

  45
 14. Hmm, när satt statsministern senast i möte med buddister, hinduer, sikher eller zoroastrier för att dessa var missnöjda med något i Sverige? Dessa religioner har ju lika lite att göra i det här landet som islam har.

  41
 15. Det finns bara en viktig fråga. Vad i helvete gör muslimerna i vårt land om dom inte vill leva som vi? Åk tillbaka till Mellanöstern och Afrika, ni passar inte in här.

  61

Kommentera