13 thoughts on “Dagens

 1. Hela Journalistkåren hade gått Bananas, det hade varit en provukation värre än
  koranbränningen för Muslimer? Journalisternas sagobok vanhelgar man inte, trots
  att deras sagor inte lyft ett enda land i världen, men förstört många

  14
  18
 2. Ha ha ha, journalisterna på SVT hade talat om terrorangrepp och sänt breaking news hela dagen.

  32
 3. Västvärlden kläms från två håll efter nära 300 år av demokratisk utveckling. Två världsomspännande diktaturer vill olika grupper skapa. Vi har Muhammeds vision om en världsomfattande kalifat. Och vi har Marx vision om proletariatets diktatur.

  Det “lustiga” är att ingen av dessa fungerar i praktiken. Sovjetunionen kollapsade. I Kina har man valt ett kapitalistisk ekonomiskt system för att det kommunistiska partiet ska överleva. Arabvärlden hade turen att bo på gigantiska kvantiteter av olja.

  I västvärlden har agendasättande personer infiltrerat statsförvaltningen och skolsystemet. På få ställen är det så tydligt som inom de amerikanska universiteten och speciellt på båda kusterna med några undantag. Både Kalifornien och New York tappar invånare och företag till förmån för Texas och Florida som än så länge har ett ickesocialistiskt styre.

  19
  • Nej det fungerar inte i västlig mening men det som många ofta glömmer är att den som vill vidarebefordra sina ättlingar till framtiden måste föröka sig.

   Oavsett hur eländigt liv en del får och hur många som stryker med är det ändå den som befolkar mest som vinner i längden. Kommunism verkar inte fungera i det hänseendet men däremot islam. De har lagt stora landområden under sig och föder många barn, även i Västvärlden. Går det dåligt så skickar vi i Väst pengar, mat och sjukvård för att minska dödligheten samtidigt som vi själva äter preventivmedel och aborterar tills vi i en fullt möjlig framtid inte finns kvar.

   Så islam fungerar på det viset extremt bra. Barnafödande och brist på empati bortom klanen är en strålande väg till världsherravälde.

 4. Massiva protester i Arabvärlden efter att Rasmus Paludan bränt en koran utanför Turkiets ambassad,
  Jämfört med de s.k. påskupploppen, så är hoten långt många fler nu, och liknar inte något han varit med om tidigare, säger Paludan, – att hotbilden är mycket mer allvarliga nu, med runt fem hot i minuten på sociala medier. ”Jag kan bli rädd när någon skriver explicit att de ska döda mig, när de beskriver vad de ska göra. Jag ser det mer som att de kritiserar värderingar i västvärlden snarare än mig. Sen blir jag kanske en symbol för det”, säger Paludan.
  Och som riskerar att mördas, för att han kritiserar Arabvärldens värderingar, inkompatibla med våra, och som gör det genom att symboliskt bränna boken med deras värderingar. Tur att han har livvakt, både här och i Danmark.
  https://www.expressen.se/nyheter/rasmus-paludan-om-koranbranningen-blev-inte-som-jag-tankt-mig/

  41
  4
   • Det var för förfärligt vad det blev många tummen ned.

    Richard Jomshof (SD) säger ‘korankravaller’. Att kalla upploppen för ‘påskupploppen’ är att förflytta fokus. Koranupploppen skedde under ramadan 2022. Vad bryr sig stenkastarna om det är påsk, pingst eller juldag. Låt er inte luras av massmedia. Säg ‘korankravallerna 2022’ så förstår alla vad det handlar om.

    https://samtiden.nu/2023/01/jomshof-om-polisen-da-kommer-man-aldrig-losa-uppgiften/

    6
    25
   • @Jöns H:
    Ja märkligt många tummen ner. Klart viktigt att benämnandet fokuserar vad det handlade om, koranen. Det tar ju inte udden av humorn i den citerade tweeten.

    6
    2
  • Kravallerna under de s.k. påskupploppen visar väl tydligt att muslimerna är beredda att göra verklighet av sina hot.

Kommentera