Den fria pressens hyckleri

MEDIA. Att något är sjukt med svensk press och vänsterblivna politiker märks av att de ägnar betydligt mer kraft och utrymme åt en tjuvfiskande statssekreterare än åt en misshandelsdömd rasist som hatar vita män och ljugande blivande partiledare och i förlängningen en tänkbar minister. Hyckleriet har inga gränser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Den fria pressens hyckleri

 1. Falukorv…Vinterjacka…Fiske(o)lycka… Är detta vad den samlade journalist-“eliten” lyckats skrapa ihop ? Samtidigt som hela Europa verkar gå på knäna i ett kaos de flesta aldrig förr har upplevt. Är det sådana “kioskvältare” denna yrkeskår vill bli ihågkomna för ?

  16
  1
 2. Centern och media hurrar av glädje för den fina tajmingen med tjuvfisket. Eller så har media vetat om tjuvfisket hela tiden och väntat tills något av de rätta partierna dabbar sig, då har de en story att övertrumfa med!
  Jag tror ta mig faen jag har rätt!

  20
  4
 3. Den inavlade muslimen har inte förstått att den största gruppen i Sverige är vita män. Va fan gör idioten i Sverige? Ge honom en enkel till Turkiet.

  37
  4
 4. Är det inte dags att begrava fenomenet Demirok på denna sida . Är trött och irriterad av att behöva läsa om denna skuggfigur på den här seriösa sidan . Är vi överens ??
  Mvh Sjöström

  19
  17
 5. PK eliten gör nu allt för att skyla över missförhållandena i Sverige.

  Otillåtet ålfiske är nu att likna vid mord, spioneri, gruppvåldtäkter, bidragsfusk,………………

  Att det förbjudna ålfisket utförts av en svensk gör det än värre!

  MEN HUR SER DEN VERKLIGA VERKLIGHETEN UT?

  Läs och begrunda

  https://ledarsidorna.se/vi-ar-dar-nu-lev-med-det/

  Att kandidaten till partiledarposten i (C) har skallat två svenskar verkar bara vara en merit. Och de verkar ju varit “vita” så det var nog bara bra. Han hatar ju “vita” män. Om han väljs undrar jag vad som händer med förste vice ordf i (C) som både är man och “vit”. Kommer han också att skallas eller bättre upp ersättas av någon med bättre pigmentering. Kompetens verkar vara helt ute.

  36
  4
 6. Drevet är i gång p.g.a.några ålar som tjyvfiskats.Drevet är igång p.g.a.Ebbas varma vinterjacka och mössa.Svensk media har blivit en ankdamm.Vi befinner oss nu i den värsta våldspiralen som tänkas kan och ålfisket får stora rubriker ! Olämpligt möjligen men att kräva en politikers avgång p.g.a.det är bara för mycket.Sverige har blivit en krigszon men färg och modell på Ebbas jacka får krigsrubriker.Ja,Herregud vilket presshaveri vi får uppleva dagligen nu….

  60
  2
 7. Houdini
  Gör en massa uppståndelse här,
  så syns inte vad vi gör där.
  I alla fall inte lika mycket.

  27
  1
 8. Enligt socialisterna är Demiroks misshandel ursäktad med att han misshandlade vita svenskar. Då är det ok enligt den socialistiska identitetspolitiken.
  Därför skriver inte den socialistiska median om det.

  65
  4
  • Ja, vänsterextrem media (dvs de flesta inklusive Public Service) är rasister mot etniska svenskar.

   12
   3

Kommentera