Skottlossning i Botkyrka

VÅLDSVÅGEN. En villa i Tumba, Botkyrka söder om Stockholm besköts under natten.

Larmet inkom polisen vid 01.45-tiden.

Det har skjutits mot huset och det har funnits personer inne i bostaden. Men vi har inga personskador, säger Mikael Pettersson, RLC-befäl vid polisen i Stockholm.

-Pettersson säger att mångkulturen ordnar jobb åt polisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Skottlossning i Botkyrka

 1. Snart får Pettersson sammanfoga artiklarna så det blir en “skottlossnings-artikel” per dag med en summering, annars blir det så många huvudrubriker…

 2. Kan allt detta skjutande ha att göra med att det inte görs westernfilmer längre ?? Den senaste jag hörde talas om handlade om 2 cowboys som var gay . Vi av den äldre årgången fick kanske vårt lystmäte av pang pang genom “genuina” westernfilmer . Lee van Cliff , John Wayne , Charles Bronson , Clint Eastwood , Henry Fonda , Yul Brunner , Robert Mitchum Gary Cooper , Alan Ladd m.fl m.fl och en saknadens suck . Detta som en parantes till dagens mördande på gator och torg .
  Mvh Sjöström

 3. Invandrarkramara i Stockholmsområdena får nu skörda frukterna för sin naiva godhet,
  dom som trodde stenhårt på att medeltidens folk skulle fungera i ett modernt samhälle?

  20
  4
  • Inga problem med invandrarna för min del. Jag har en träffsäker käring. Ingen pangbrud precis men en riktig krutgumma.

   9
   16

Kommentera