Hämnden

“Vi muslimer kommer förr eller senare att hämnas”. I ett uttalande riktat mot Charlie Hebdos medarbetare hotar general Hossein Salami med vedergällning på grund av den teckningstävling tidningen utropade i december.

Hundratals bidrag skickades in från hela världen och de 50 bästa satirteckningarna publicerades i ett specialnummer. Muslimer är kanske den mest lättkränkta gruppen vi har i världen och detta föll förstås inte väl ut. Doku berättar att tusentals hot riktats mot Charlie Hebdo efter detta. Det kanske allvarligaste från general Hossein Salami, ledare för den islamiska revolutionsgardet.

Det islamiska revolutionsgardet bildades 1979 av ayatolla Khomeini. Militärorganisationen klassas idag som en terroristorganisation i flera länder, bland annat i USA.

“Tidningen gjort ett stort misstag och muslimer kommer förr eller senare att hämnas. -Det spelar inte någon roll när sker och det kommer innebära att ingen någonstans i världen därefter kommer att kränka islams heligheter”

Orden är Salamis och med tanke på det namnet kanske vi kan vänta oss en ny våg av satirteckningar från Charlie Hebdo.

5 thoughts on “Hämnden

 1. Muslimer är inavlade och sjuka i huvudet. Vore bra för allas bästa om dom höll sig i Mellanösterns medeltid.

  16
 2. Vad menar han med ”förr eller senare”? Muslimer har ju redan dödat över tio redaktionsmedlemmar. Det är ju snarare Charlie Hebdo som hämnas och visar att de inte tänker låta sig kuvas som oss andra inkl. all svensk media och alla muséer.

  19
 3. Det är därför det ska vara haram för muslimer att beträda svensk mark!
  Kan vi bestämma att sätta igång med det på en gång innan det är för sent!
  Det går ju faktiskt inte att säga:
  -Vi borde gjort det till haram för muslimer att leva i Sverige!
  i efterhand…

  41

Kommentera