Dagens Räkneövning

Att Putte o hans helt misslyckade militär höjdare inte det minsta bryr sig om “förluster”, framgår rätt klart av bilden nedan.

Dom är utkommenderade på ett öppet fält, där oskyddade soldater inte alls skall befinna sig! Hur många stupade Ryssar kan ni räkna till??

Ett försök har gjorts, HÄR Hon får ihop det till 46 kroppar, men det är också en massa bitar, som är svårt att veta vem de kommer ifrån. Hur som helst så verkar det inte vara ett framgångsrikt Ryskt anfall!

8 thoughts on “Dagens Räkneövning

 1. Inte en chans att jag kan se vilken nationalitet dessa har men jag tillhör nog inte till dom mest skarpsynta.

  15
  7
  • Tänkte du att hundra finnar, kineser eller ukrainare sprang på ett fält vid fronten…? Varför…😂

   7
   4
 2. Exakt som förväntningarna. När man ser Putte knalla runt med ett glas i handen och hälsa på sin avdankade gamla skrotbehängda officerare, kan man bara flina åt den patetiska tillställningen. Naturligtvis är Puttes officerare av femte rangen, men förmodligen riktigt duktiga på att konsumera vodka.
  Låt slakten fortsätta!
  Slava Ukraina!

  19
  13
 3. Det ser ut som Ryssland använder samma krigsstrategi som under första världskriget ! Oskyddade soldater och utkommenderade på ett helt öppet fält.Det kan ju bara bli ett veritabelt blodbad.Kan inte denna galenskap få ett slut snart ? Dom som beordrar ut sin militär så här sitter väl tryggt någon annanstans och hinkar vodka ….Då som nu…

  29
  9
 4. Bra jobbat Putin och Ryssland !!
  Kan det gå nått sämre än så här ?
  Ja…. Det behövs nog påfyllning av kanonmat nu, så 500 000 ny soldater som kommer få sätta livet till är nog behövligt för Putin.
  Ryssarna skickar soldater och resten av västländerna skickar kraftfulla moderna vapen som Ukraina kan skjuta sönder dom med, känns ???
  Ur rysk synvinkel, men vi får väl se vem som är intelligentast snart.
  Känns lite som Ryssland och Putin vill göra sig av med sina egna medborgare.
  Men några framgångar i kriget är nog inte att vänta för Putins uråldriga armé med otränade soldater.
  Krigsmateriel från 60/70 talet är nog svårt att vinna ett krig med 2023.

  32
  13
 5. Tycker definitivt att detta verkar vara ett av de mer framgångsrika ryska anfallen. Vanligtvis kommer ju Puttes terrorister inte ens iväg från uppsamlingsområdet innan det smäller.

  34
  14

Kommentera