Syrier torterade sambo, slipper utvisning

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Mannen plågade sin gravida sambo för att han inte vill ha barn. Han döms till utvisning i tingsrätten.

Hovrätten ändrar domen för att mannen ska bli pappa till ett barn han inte vill ha.

-Pettersson undrar var gränsen för ren galenskap går och om inte Hovrätten för nedre Norrland behöver en god man?

Syriern har dessutom ägnat sig åt upprepad kriminalitet, är bostads och arbetslös men får ändå stanna.

Läs artikeln i Expressen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Syrier torterade sambo, slipper utvisning

 1. Så han försöker först slå ihjäl kvinnan och barnet, och sedan kommer domstolen fram till att han måste få stanna och umgås med sitt framtida barn. Varför dömde domstolen KVINNAN och BARNET till ett sådant straff?

  20
 2. Verkar som advokat och domare har kartell för att tjäna mesta möjliga på dessa kriminella invandrare. Annars hade de blivit utvisade.
  Har länge propagerat för offentlig upphandling av advokattjänster. Ett tak på 500 kr/Tim. Det är inte rimligt att dessa kriminella ska få kosta 100 000-150 000kr för ett enkelt brottsmål.
  Kolla adress och bilmärke hos traktens advokater så kommen ni att finna att de bor på dyraste adresser och ha de flottaste bilar.

  15
 3. Fler och fler Svenskar tappar hoppet om att det skall bli en förbättring i vårt land efter de borgerligas regeringsinnehav. Kristersson med de övriga tre kör exakt som Socialdemokraterna gjort de senaste åtta åren.
  Den som kan bör se om det finns möjligheter att flytta från Sverige, det kommer INTE att bli någon förbättring under nuvarande regering.
  Ps. besvikelsen är enorm !!!!! Många trodde att J.Åkesson skulle driva på hårdare för att normalisera Sverige,men inget händer.

  12
  1
 4. Vart tog Kristerssons Åkessons vallöfte vägen ? UTVISNING av kriminella ? Nya kvartetten kör i SOSSARNAS spår, INGA UTVISNINGAR av kriminella !!!

  20
  1
 5. I artikeln:
  “En utlänning som är varaktigt bosatt i Sverige får bara utvisas om han eller hon utgör ett reellt och tillräckligt allvarligt hot mot allmän ordning och säkerhet. Brotten som mannen dömts för och hans uppförande i Sverige kan i och för sig utgöra ett sådant hot, skriver hovrätten.”

  Så hovrätten tycker han utgör ett hot vilket är ett av rekvisitet för utvisning men han får ändå stanna?

  Ja, Pettersson har nog rätt, hovrätten behöver en god man. Den är inte tillräknelig.

  Annars borde det vara mycket enklare att utgå från att den som begår brott som renderar säg ett års fängelse eller mer utgör ett problem eftersom det annars inte skulle utdömas något straff och då är utvisning automatisk.

  20
 6. Varför ställs inga krav på kvinnan? Hon har inlett en relation med aset och dessutom gjort sig gravid med honom, emot hans vilja! Som man bäddar får man ligga!

  9
  14
  • Hur resonerar du nu? Vad menar du att man skall kräva av en kvinna som misshandlats av sin man?

   Vi vet ju inte ens om han ändrat sig i frågan. Gör man någon med barn (vi får utgå från att de båda vet hur det fungerar, men säkra kan vi inte vara) får man ta konsekvenserna. Man slår inte vare sig kvinnor, barn eller ens män annat än i nödvärn och med gravida är man ännu mer respektfull.

   18
 7. Han får stanna för att han ”riskerar att få göra värnplikt” läste jag. Sverige ger således asyl till utländska värnpliktsvägrare, medan svenska värnpliktsvägrare riskerar fängelse. Allas lika värde i det genomruttna svenska rättsväsendet. Ribbenvik är en av de som omgående måste entledigas från sitt jobb. Han kan ha en ”tjänst” på elefantkyrkogården till hans förordnande går ut.

  31
 8. Där är något som är mycket sjukt med Svenska Domstolar, man låter denne figur
  få stanna för att han ska bli pappa till ett barn som han inte vill ha????????
  Vad blir han för slags pappa för detta barn? Och vad kommer barnet att känna inför
  en pappa som inte önskade detta barn? Kastrering plus utvisning borde vara lagom
  straff för denne individ!

  30
 9. Det var Mikael Ribbenvik som 2012, då han var Migrationsverkets rättschef, beslutade att samtliga syrier som kom hit skulle få permanent uppehållstillstånd, “ett enkelt beslut“, tyckte han. Men varför han bestämde att alla skulle få uppehållstillstånd PERMANENT, och inte bara tillfälligt, det kan man med rätta fråga sig.

  Varför har Migrationsverket i stort sett på eget bevåg tillåtits att besluta om Sveriges asylmottagning. Mikael Ribbenvik är idag generaldirektör för Migrationsverket och hans föregångare, Kjell Öberg, Dan Eliasson och Anders Danielsson, har inte varit mycket bättre. De har alla agerat så att Sverige i relation till sin befolkning, tagit emot fler invandrare än vad övriga industrialiserade länder har gjort.

  Dan Eliassons efterträddes på sin post som generaldirektör för Migrationsverket, av Anders Danielsson, vilken använde plattformen till att driva på för ohämmad migration, fler ansökningar om asyl godkändes och medförde att ännu fler asylsökande sökte sig till just Sverige. Anders Danielsson hyllade Fredrik Reinfeldts ”Öppna-hjärtan”-tal, avfärdade invandringens kostnader, kritiserade borgerliga förslag om begränsad invandring och skällde ut invandringskritiska kommunalpolitiker.
  ”När frälsta ideologer får bestämma”, av nationalekonomen Tino Sanandaji)
  https://www.realtid.se/nar-fralsta-ideologer-far-bestamma/

  Migrationsverkets förste generaldirektör var Kjell Öberg (gd 1969-1980), vilken såg det som sin livsuppgift att utveckla och försvara en politik som redan då var grotesk. Så här uttryckte sig Kjell Öberg:
  ”Med en jämn ström av invandring skulle vi förmodligen kunna ta emot i genomsnitt 100.000 om året i 20 år utan att välfärdssamhället går förlorat. Invandrarna har kommit för att stanna i Sverige, och om ett par decennier torde de bli 2-3 miljoner beroende på högre födelsetal, i alla händelser är det dags för att på allvar inse, att vi anpassar oss till dem“.

  För övr. är det bara de med “rätt värdegrund“ som har kunnat få anställning på Migrationsverket, och man har också sett till att enbart placera socialdemokratiska politruker som verkets generaldirektörer.
  Om ”Invasionsverkets groteska verksamhet”:
  https://kulturbilder.wordpress.com/2021/06/10/invasionsverkets-groteska-historia/

  35
  • Sign.Pålsjö levererar alltid mycket bra inlägg.Alltid med hänvisningar till källorna och alltid påläst och älskvärd.Tack för det..

   19

Kommentera