Bombdåd i Rågsved

BROTTSLIGHET. Flera personer har larmat polisen om en kraftig explosion i Rågsved i södra Stockholm efter en explosion. Det är stora materiella skador och polisen har en omfattande insats i området. Vi har Stockholmspolisens samtliga kompetenser på plats, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Rågsved

Polisen fick in flera larm 03.34 efter att en sprängladdning detonerat utanför ett lägenhetshus i Rågsved i södra Stockholm.

En sprängladdning har detonerat utanför ett lägenhetshus. Det är omfattande skador på porten och splitterskador på dörrar och fönster i anslutning, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Ingen person ska vara fysiskt skadad, men vissa boende i lägenhetshuset har fått evakueras.

Vi har Stockholmspolisens samtliga kompetenser på plats. Det är bland annat tekniker, utredare, hundförare, filmanalytiker, förhörs- och insatsledare, säger Ola Österling.

Polisen vet inte exakt vad det är som har detonerat, men tror att händelsen har ett samband med den senaste våldsutvecklingen i Stockholm.

Om Rågsved på bloggen…

-Pettersson är övertygad om att bombdådet har ett samband med massinvandringen av dysfunktionella från Mellanöstern och Nordafrika…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Bombdåd i Rågsved

 1. Det är konstigare att man inte gör något åt dessa så kallade utsatta områden ? Hur är det sången låter hög som ett hus i Rågsved?

 2. Det vore bra, om svenska myndigheter studerade hur man arbetar i München, för att stävja problem med massinvandringen.

 3. MSM kommer säkert att hitta någon ”expert” från rättsväsendet och/eller sociala myndigheterna som kommer att klämma fram någon teori om utanförskap och rasism, som inte ger förrövarna något annat val än sprängattentat. Kommer Rambergskan dyka upp som gubben i lådan och skylla på Jomshof?

  15
 4. “Sthlmspolisens samtliga kompetenser (!) på plats..”
  – ja, det låter klent i mina öron.

  “Drogsved” – en sedan länge förstörd o sliten stadsdel..

  22
  • Skicka inte dit några poliser . Ring Anne Ramberg och Strandhäll och fråga om det är ok att försöka ta reda på vilka gärningsmännen är.
   Det kan ju stoppa upp det Svenska raset om vi börjar sätta åt gärningsmännen och börjar tänka på offren.
   Å så kan vi ju inte ha det enligt intelligentian.

 5. “Pettersson är övertygad om att bombdådet har ett samband med massinvandringen“…och det är det fler som är:
  “Vilka flyttar från Rågsved och varför?“:
  Rågsved blev inte riktigt den lyckliga välfärdsidyll som framtidsoptimisterna hoppats. Befolkningsstrukturen i stadsdelen har förändrats och inslaget av invånare med utländsk bakgrund blivit allt större och utgör idag en majoritet av befolkningen. Andelen lagförda brott i befolkningen ligger på en betydligt högre nivå i Rågsved än i Stockholm som helhet. (Insyn Sverige, 90 sidor):
  https://insynsverige.se/documentHandler.ashx?did=102221

  25
  3

Kommentera