Absolut Vänsterbliven

INRIKES. Linda Snecker riksdagsledamot och trafikpolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Tidigare var damen rättspolitisk talesperson för V. Snecker har gjort sig känd för många drastiska uttalanden, bland annat under en valkampanj för Vänsterpartiet där hon uttalade ”vi har partier idag som vill tvångsomhänderta era tvååringar om de inte pratar perfekt svenska”.

Linda Snecker är gift…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Absolut Vänsterbliven

 1. Jag har läst att forskning visar att vänstersympatisörer är aggressiva, intoleranta och har lågt iq.

  10
 2. Har lite svårt för den damens talekonst. Påminner om sossen Anders Lindberg på Aftonbladet.

  29
 3. Jag kan berätta för Linda att av de 95% män som är i fängelse är till 95% utlänningar. Främst vänsterns kramdjur från Mellanöstern och Afrika. Hade Åkesson fått styra de senaste 30 åren hade vi haft ett lugnt och tryggt Sverige fortfarande.

  35
 4. Fru Linda Snecker har i så fall minst två våldtäktsmän inom släkten. Hon har blivit till pga hennes pappa våldtog hennes mamma och hon är gift med en våldtäktsman som utöver våldtäktet 7-24-365. Hmmm, förstår inte hur hon pallar med de här äckliga våldtäktsmännen? Eller med sig själv?

  23
 5. ”Vi har partier idag som vill tvångsomhänderta era tvååringar om de inte pratar perfekt svenska” säger Linda Snecker

  Om det vore så väl.
  Inget av partierna i åttaklövern skulle våga göra något såhär radikalt. Sverigedemokraterna har svikit majoriteten av sina väljare. De är bondfångare som anpassat sig mer till och kommer anpassa sig ännu mer till etablissemanget.

  Bara AfS skulle våga ta tag i problemet på allvar. Tragiskt att folk lägger sin röst på SD istället för AfS “för att AfS inte kommer inte i riksdagen ändå”. Om alla fortsätter tänka så sker aldrig någon förändring.

  Tvångsomhänderta barnen till kriminella och islamistiska invandrare som hatar Sverige och den svenska kulturen.

  25
  4
   • Ska det bli ordning i Sverige måste politiker som bara hatar och hetsar bort .
    Men först måste det till Partiledare som törs hålla någon jävla ordning i sina partier .

    22
  • “Sverigedemokraterna har svikit majoriteten av sina väljare”

   Vad tycker du SD ska ska göra med 20 procent av väljarna bakom sig?

   Kräva att få igenom sin politik till 100 procent?

   Då hade vi haft en S-ledd regering nu.

   AfS är en dröm.

   20.290 röster 2018
   16.646 röster 2022

   Det hade inte räckt med alla SD:s röster (1.330.325 år 2022) för att få inflytande eftersom Jeff Ahl sagt att AFS aldrig kommer att kompromissa om sina grundläggande frågor.

   7
   1
 6. Jisses, vilken korkskalle.
  Jag höll på att säga nåt om IQ och halmbock – men det vore ju taskigt mot bocken. ..

  36
 7. Det visar på en svag partiledning när sådana som Linda Snecker och Annica Strandhäll får hålla på som de gör .
  De fabulerar och hatar allt normalt Svenskt .
  Får jag ge mig på en inte alltför vågad gissning är det en del alkohol och/eller kemikalier inblandat .

  53
 8. Fy fasen vilken otäck och stenkorkat våp. Allt hon skyller vår nya regering är ett arv från hennes drömregering. Man vänder ju inte en oceanångare på en stund.

  65
 9. Linda Snecker driver hatet i politiken. Svårigheten för henne är bjälken i egna ögat, när motståndaren har ett grand i sitt.
  Nazisterna i Tyskland lyckades slå landet i spillror på 12 år. (1933-1945). Vänsteretablisimanget behövde bara 8 år, för att kvadda Sverige. (2014-2022). Linda Snecker är en del av de samhällsförstörare, som stödde den utvecklingen, oavsett om du slänger din falska skit på andra.
  Linda Snecker kommer att fortsätta sprida sina lögner och sitt hat, men räkenskapens tid närmar sig!

  60
 10. Tyvärr är det väl så att hela problemet med är personrelaterat då det faktiskt finns vettiga idéer, förslag och även personer inom sossar och vänstern. Dessvärre så syns bara en massa idioter i den offentliga debatten, tänk bara vissa ministrar i förra regeringen, ex Lill-Mogge o Strandhällskan, Lindberg på AB, Snecker i artikeln, fascistpartiet MP båda språkrör, osv osv osv.

  46
 11. Hmmm…
  Själv känner jag inte något som helst kollektivt ansvar för alla dessa våldtäkter och förnedringsbrott som begås med jämna mellanrum. Ej heller är jag beredd att sitta av de straff som skulle ha dömts ut om rådmän och domare varit en gnutta mindre flyktingvurmande.

  54
 12. Vissa kvinnor(många) passar inte i politiken eller annat(SVT), bara grodor och gapflabb kommer ur munnen för det mesta.

  69
  2

Kommentera