Vänsterblivna satsningar för att rädda vår planet

KLIMAT & MILJÖ. Torsdagen den 26 augusti 2021 sände TV4 WWF:s insamlingsgala ”En kväll för vår planet”, som syftar till att uppmärksamma klimatförändringarna. Programledare var Anna Brolin med artisten Danny Saucedo.

Anna Brolin och Danny Saucedo. Bild TV4

I går avgjordes VM-finalen i fotboll mellan Argentina och Frankrike, det var en fantastisk match som Argentina vann efter straffsparkar.

1,5 år efter att planetet skulle räddas har Anna Brolin flugit till Argentinas huvudstad Buenos Aires för att skildra stämningen och festen inför och efter matchen. Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och Buenos-Aires är 1256 mil enkel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vänsterblivna satsningar för att rädda vår planet

 1. Vad konstiga Argentinarna är, de skjuter inte på varandra med raketer, slår inte sönder bilar eller tänder eld på papperskorgar, misshandlar inte fransmän Vet de inte hur man firar?

 2. Jag undrar hur mycket av planetpengarna som hamnade i privata fickor?Sedan tycker
  jag att TV 4 kan anordna en insamlingsgala till stöd för fattigpensionärernas
  elräkningar,kalla den för Sossebedrägeriet med stöd av MP-idioterna.

  31
 3. Ja, där kom beviset för vad vi redan länge vetat. Det handlar bara om PENGAR och MAKT ! Omvända “Robin Hood-luret”. — “Ta från dom som inget har och ge till dom som inget mer behöver”.

  På stenåldern offrade man sina dyraste ägodelar för att blidka gudarna.
  Nu dräller vi våra sista slantar på några baksluga uppkomlingar för att vi är så blödiga i vår förtvivlade jakt efter godhet. Helst ska det synas på facebook också så bekräftelse-behovet verkligen får sitt.

  Nej, jag säger som Oscar Wilde : “Var dig själv, för alla andra är upptagna”.

  24
 4. Dessa eviga ämla galor – tv4 är specialister på det publika tramset.
  Och de såå engagerade artisterna filar på sin popularitet & låtförsäljning.
  *suck*

  32
 5. Är någon förvånad? Visar bara på en typisk dubbelmoral. Finns ju en vardagskorre i Sydamerika som jobbar för SVT/SR. Att skildra en jublande folkmassa kan ju knappast kräva specialkompetens och om så vore fallet är väl A.Brolin knappast förstavalet.

  36

Kommentera