Stölder på Stockholms stadsmission

BROTTSLIGHET. Stockholms stadsmission polisanmälde i veckan upprepade stölder som misstänkts ha pågått på organisationens centrallager under hösten. Det är oklart hur många personer som är inblandade men det ska röra sig om minst fem personer, rapporterar Sveriges Radio.

Vi har aldrig upplevt något liknande på stadmissionen och det är djupt beklagligt. Det här är ett år då många privatpersoner och företag ger oss gåvor, då väljer vissa personer att missbruka förtroendet på det här sättet, säger Staffan Arvas som är biträdande direktor plå Stockholms stadsmission.

Stockholms stadsmission upptäckte misstänkta stölder och inledde en internutredning. Saken polisanmäldes men ansvariga vill inte uppge hur många varor eller vilken omfattning det har stulits för. Det ska dock handla om ett betydande belopp.

På centrallagret jobbar tillsvidareanställda, timanställda och personer som arbetstränar. Här sorteras de skänkta föremålen innan de distribueras till 24 butiker i Stockholm.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Stölder på Stockholms stadsmission

  1. Timanställda och arbetsträning. Det är så man undrar vem som behöver arbetstränas. Dom finns ju överallt i Sverige snart. Finns det ingen längre som har utbildning och kan arbeta. Det kanske inte är så konstigt att det blivit en hel del stölder nuförtiden. Men om man behöver arbetsträna så är väl det viktigaste att lära sig att se till att det inte stjäls från företaget man arbetar på. Alltså lära sig skilja på mitt och ditt.

  2. Vanligt folk vet vad som händer om man anställer kamelryttare, nu upptäcker även de kristna vad som händer, en lärosam läxa.

    13

Kommentera