Miljöpartister ska inte få elstöd

INSÄNDARE. Dom första som inte skall ha något elstöd är Märta Stenevi och Per Bolund samt övriga miljöpartister som ju genom att stänga väl fungerande kärnkraftverk är ansvariga för den elkris vi idag har i Sverige. För att minska risken för elransonering bör den första åtgärden vara att stänga av elen hemma hos dessa två personer.

Nu klockan 07.00 visade termometern på garageväggen här hemma -10 grader. Eftersom Märta Stenevi liksom jag bor i Malmö så skulle hon som ytterligare straff för den skada och dom ökade kostnader hon och hennes parti åsamkat Sverige tvingas stå i enbart underkläder och barfota några timmar utomhus för att på så sätt kanske förstå vidden av det dom ställt till med.

Att dessa två hycklare nu kommer med anvisningar om vilka som inte skall få elstöd visar bara ytterligare med all önskvärd tydlighet att dom inte har den minsta skam i kroppen och att dom aldrig kommer att erkänna sin skuld för elbristen i landet och inte heller för den ökande invandrarkriminaliteten med allt vad det innebär av skjutningar varenda dag.

En normal reaktion hos normala människor när dom ställt till med något är att man ligger lågt i stället för att gå ut och komma med anvisningar och råd om det man ställt till med.

Märta Stenevi och Per Bolunds reaktion kan bara förklaras med att dom inte tillhör gruppen normala människor. Vilket troligtvis inte någon i Mp heller gör.

Sandor Herold

9 thoughts on “Miljöpartister ska inte få elstöd

 1. Tänk så tokigt det skulle bli om någon pillade med elskåpet på Tosterupsgatan i Limhamn på självaste julafton. Eller förall del på Flugvägen i Älvsjö. Det vore väl tråkigt för Märta och Per om dom blev drabbade av pöbels dagliga plågor…Men det skulle ju sänka elräkningen en del.

  25
 2. Miljöpartister ska inte ha nån el överhuvudtaget. Dom kan väl bo i en koja i skogen idioterna

  43
 3. Här var det 15,8 minus när jag klev upp idag vid fyra tiden. Skulle gärna se de där bägge två endast iförda underkläder när de ska iväg till jobbet

  64
 4. “miljöpartister skall inte få elstöd” håller med till 100%
  Men en elstöt borde dom väl ändå kunna få och vi ska inte vara knussliga, dra på ordentligt!

  102
 5. Alla 174 riksdagsnötter som röstade för nedläggning ska inte ha nåt stöd. De bör få straff genom att spendera lång tid i en kall och mörk cell.

  91
 6. Total avstängning av el skall gälla alla i MP, S, VP och CP partiet samt deras väljare. Hoppas dom fryser ihjäl.

  94
  1
 7. Glöm för allt i världen inte att miljödårarna hade inte haft makten att stänga kärnkraftverken om inte SOSSARNA hade tillåtit det.
  Men makten är viktigare än något annat för SOSSARNA.

  112
  1
 8. De får ju 71500 kronor i bidrag per månad så det gör nog ingen skillnad för dem. Samt fria resor och traktamenten.

  84

Kommentera