De som förstörde Sverige hånar dem som städar upp

INRIKES. Socialdemokraten Anders Lindberg är tillsatt som politisk chefredaktör på Aftonbladet av delägaren LO och en av de värsta desinformatören i den politiska debatten. Anders Lindberg som ägnat många år på Aftonbladet med att försvara den rödgröna socialdemokratiskt ledda regeringens politik, tvekar inte en sekund med att beskylla den nytillträdda borgerliga regeringen för det som socialdemokraterna raserat.

Nedmonteringen av Sveriges energiförsörjning är socialdemokraternas och de rödgröna stödpartiernas fel. Ändå står de skamlöst i opposition och kritiserar situationen de själva skapat. Vilket ansvar bär opinionsbildare som Anders Lindberg för riktningen Sverige haft?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “De som förstörde Sverige hånar dem som städar upp

 1. En Fruktansvärt sjuk och störd individ. I normala kretsar.

  Fullkomligt normal inom 7-klövern..

  25
  1
 2. Men nu är mammas lilla Anders putt. Har den fruktansvärda demokratin raserat dina drömmar? Stora stygga majoriteten, gjorde en statskupp.
  Om du går och surar för detta, kan du fundera över vad de slibbiga sossesvinen åstadkommit de sista 8 åren. Det ”bidde bara en tumme”! Så lille Anders, om livet känns för jävligt nu, rekommenderar jag repet, för allas trevnad.

  24
  1
 3. Aftonbladets GURU borde vara tyst ! samt Reinfeldt,Löfven ,Magdalena bör skämmas dom vet att det är dom som totalförstört Sverige och skapat ett helv..e för Svenska folket.

  32
  1
 4. Varför tar någon A.L. på allvar?

  Han är och förblir en B-lags spelare som lever på att göra ner andra men inte bidrar med något själv.

  Jag tycker synd om sådana som honom. Kanske Putin har plats för honom i Kreml?

  28
  1
 5. A.L.är en välbetald propagandamaskin.Har ännu inte läst något av hans alster som inte varit fullspäckat av hat och avsky för alla som inte spelar på hans planhalva.Oerhört onyanserat att hela tiden maniskt klamra sig fast vid detta…..men han har väl partipiskan på ryggslutet om han inte utför sitt arbete antar jag men det går helt klart till överdrift det han förmedlar….

  31
  1
 6. Anders Lindberg sågas jäms med fotknölarna av Bitte Assarmo i hennes krönika i Det Goda Samhället, där han träffsäkert beskrivs som en person man aldrig kan argumentera mot, eftersom han tycker att allting är andras fel, alltid och för evigt, är en trogen socialdemokrat som med grötmyndigt tonfall, pinsam tvärsäkerhet och bristande logik köper allt Sossarnas ledning säljer, är världsbäst på allt och håller du inte med är du brun!
  https://detgodasamhallet.com/2022/12/11/bitte-assarmo-man-maste-forsoka-halla-sig-for-skratt-nar-lindberg-orerar/#more-65162

  71
  1
 7. OFFTOPIC: Realtivt politiskt korrekte Dick Harrison måste, såsom sig bör i PK-kretsar, påpeka att luciatraditionen minsann är ett nytt påfund:
  “Vad Luciatåget beträffar har det endast ett par generationer på nacken. Före 1900-talet tågade berusade gossar – föregångarna till stjärngossar – omkring lite då och då under veckorna kring jul och nyår och skrämde livet ur folk med sina hyss. ”

  Han kommer undan med det genom att hänvisa till det specifika med just luciatåg som ju “bara” är hundra år gammalt. Fast naturligtvis skriver han inte hundra år utan “några generationer”. Märklig sport detta, att det är så viktigt att inte traditionen skall få vara gammal. Verkar ju faktiskt tyda på att PK-folket i grund och botten ser gamla traditioner som viktiga. Desto mer komiskt när Dick sedan inte kan hålla sig från att berätta lite mer om fenomenet:

  “Före kalenderbytet 1753 var Lucianatten den längsta på året. Kombinationen av vinter och mörker gjorde att natten förknippades med magiska krafter. Det värsta som kunde hända, menade folk i det gamla bondesamhället, var om man stötte ihop med ”lussefärden”, ett ord som låter lite väl mycket som Lucifer för att det skall röra sig om en slump.”

  Oj, nu har vi nästan hamnat 300 år bakåt i historien, men det var ju nya påfund? Nå, då gör man istället poängen att traditionen förändrats. Jaha… men ändå. Det är tydligen en gammal tradition och det krig som vi sett utkämpas mot luciafirande på senare tid är definitivt inte en del av traditionen utan ett motstånd mot den. Olika ledare inom skola och offentlighet motarbetar luciafirandet och vill egentligen inte ha det. Det är det som gör folk sura, vilket en del pk-människor koketterar med att tycka är såååå konstigt.

  41
 8. I går tänkte jag se och höra det bästa och värsta från debatten då får man se den sinnesslöe jäveln- Bytte kanal till TV4 ser hellre reklam än dåren Lindberg.

  76
  2
 9. Anders Lindberg borde få räkna betongsyllarna på järnvägsspåret upp till Haparanda med sitt dumma huvud, bunden i fötterna bakom tåget.

  66
  4
 10. Är han så viktig att jämt skriva om, nu gäller att regering och riksdag inför nya regler och lagar som gör det lättare att överleva för oss.

  7
  21
 11. Dom Rubrikerna den mannen plitar ner säger väl allt? Är karlfan riktigt klok i dom övre
  regionerna? Det är samma man som SVT alltid har med när politik ska kommenteras?
  Ungefär som att låta Henrik Arnstad kommentera? Resultatet blir därefter!

  84
  2
 12. Nånting mycket störande och stört – i den här uppkäftiga, lögnaktiga och gränslöst babblande figuren.
  – Observera jacken, som håller på att poppa ur huvudet på’n.

  Nej – där är ngt kolossalt fel.

  69
  3
 13. En mycket avskyvärd skitstövel.
  Är han förståndshandikappad eller gör han sig till?
  Något fel i skallen är det ingen tvekan att han har?

  85
  2
 14. Anders Lindberg är för närvarande det största falskaste eländet vårt land dras med inom journalistiken.
  Hur kan någon tillåta eländet sitta och spy ur sig osanningar på löpande band ??
  Har han ens en journalistisk utbildning ? Känns som en självutnämnd okunnig mobbare.
  Det är för svårt för honom att fatta hur det gick till när Socialdemokraterna och Miljöpartiet kom överens om slakten av svensk elförsörjning.
  Kanske någon pedagog kan berätta för honom på ett lite mer lättförståeligt sätt om det ens går.

  87
  2

Kommentera