Datorfel hos SMHI

Tittar man os SMHI efter “kallast i Sverige” HÄR så visar dom att det är mellan 20-30 minusgrader i norra norrland.

Ändrar man till “varmast i norrland” så visar SMHI att det är pluss 12,2 grader vid Esrange basen.

Uppenbarligen nått fel i dator-programmet!

SMHI har också datorprogram för att beräkna-gissa “klimatet” många år framåt i tiden!

4 thoughts on “Datorfel hos SMHI

  1. I alla länder styrda av klimat-tokar är statistikcentraler infiltrerade av aktivistiska “forskare”, vars självpåtagna uppgift är att via IT-system producera falska prognoser. I USA är de avslöjade bl a av Tony Heller. Än så länge har aktivisterna inte kontroll över gamla och nya artiklar i pressen.
    Även Sverige är på väg dit, så sökresultatet är sannolikt ett litet algoritmfel. Vi måste även i Sverige kontrollera via lokaltidningars artiklar om datan stämmer.

  2. Bortsett från Esrangevärdet så är det kanske inte fel utan topp och bottennoteringar? Däremot verkar tidsperioden vara fel för det står i rubriken att det är dygnets högsta och lägsta och jag gissar att det gäller ett dygn fram till den tid man anger och inget annat. Då kan det nog stämma.

  3. Tydligen använder sig Jordbruksverket av samma system som SMHI. https://sverigesradio.se/artikel/svenskar-dricker-mindre-mjolk-mangden-har-halverats-pa-40-ar När jag räknar på det dricker varje svensk i snitt runt 84 liter mjölk per år. VARJE SVENSK. 90% av jordens vuxna befolkning är laktosintoleranta. Nordbor utgör ett undantag. Större delen av “nysvenskarna. Är laktosintoleranta på grund av deras genom. Svenska utgör ungefär 75% av Sveriges befolkning. 10/7,5*63=84

    • Var tog klimatförändringen vägen? Det är ju svinkallt i Sverige. Nu håller Greta och andra klimattokar käften. Vi får väl vänta till sommaren innan klimathysterin börjar i media igen.

      12

Kommentera