5 thoughts on “Klimatkrisens Sverige del 4

 1. Vad bra han är! Han borde börja jobba på Riks!

  Klimatskojeriet existerar stort här också! Det är ju därför vi har det I hela EU-baserade väst!

  FÖR ATT SKYLA ÖVER DE INRE PROBLEMEN MED KRIMINALITET OCH INVANDRING!

  För tänk när klimathetsandet började!

  När då???

  Jo, 2015 när vi hade den s k flyktingkrisen, och öppna-hjärtat-för-djävulen-politiken rådde!

  Så, se det skådespel och fyrverkeri etablissemangspolitikerna ordnade för oss, för att vi INTE skulle se de skador massinvandringen gjorde på våra samhällen!

  DET KOM SAMTIDA, JUST DÄRFÖR!!!

  SÅ ATT VI MÄNNISKOR, SKULLE FOKUSERA OSS PÅ “KLIMATKRISEN/HOTET, och glömma och inte se vårt sönderfallande samhälle!

  Därför såg många av “oss”, det heller inte, FÖRRÄN NU! NU NÄR DET ÄR NÄSTINTILL FÖRSENT!

  OCH DET VAR DET SOM VAR MENINGEN, MED HELA KLIMATSPEKTAKLET, så de fick jobba i fred med att förstöra våra samhällen, vänsterns usla avundsjuka missundsamma folk!

  Och många fortsätter än idag, av bara farten, och p g a hjärntvättade, förgiftade hjärnor!

 2. Regeringen höjde produktionsskatten på kärnkraftverk och kraftvärmeverk så att de blev olönsamma och måste avvecklas. Ren elakhet för att få vänslas med miljöpartiet och sedan kan man skylla på att det var inte vi som skapade kaos i elförsörjningen. Det var ägarna som sa att de kraftverken är inte längre lönsamma.

  Där lyckades man att få sin vilja fram trots varningar från dem som begriper elsystemet. Nu kör man samma race för Bromma Flygplats. Regering och Riksdag säger att vi ska behålla flygplatsen. Men nu ska Karin Wanngård (S) enligt Samtiden tillsammans med V och MP köra över demokratin och chockhöja Stockholms krav på hyra för flygplatsmarken. Då måste man lägga ner. Men det var inte vi som tog det beslutet! Sådana är hycklarna med höga löner betalda av nyttjarna.

  Erika lär inte gräva i detta. Hon flyger nog mest utrikes till skillnad från dem som dagligen försöker hålla landet lönsamt.

  11
 3. Kallt och ruggigt idag! En fråga till ”klimatexperten” Erika Bjerström:
  När kommer den så omtalade klimatförbättringen?
  Kan knappt vänta!

  20
 4. Det borde Erika ha frågat den där ministern i Pakistan. Det är vi som betalar Erikas lön samt flygfärder och uppehällen till platser på jorden där det regnat mycket eller varit torka just det året.

  26
 5. När det gäller totala utsläpp/nation så ligger Pakistan på plats 27 och Sverige på plats 69. När skickar Pakistan pengarna för sina utsläpp till oss?

  36

Kommentera